home » competitie » wedstrijdzaken » kolom breedtesport

Kolom Breedtesport

De Kolom Breedtesport is binnen de KNBSB verantwoordelijk voor het vaststellen van de Reglementen van Wedstrijden Wedstrijdsport, zowel voor de Jeugd als de Senioren. Op deze pagina vindt u informatie over besluiten die door de Kolom Breedtesport zijn genomen.

Achtergrondinformatie

23 maart 2016
DWF-aanpassingen verwerkt in nieuwe reglementen van wedstrijden 2016
Vanwege de implementatie van het Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF) zijn er nog enkele wijzigingen in de verschillende reglementen van wedstrijden doorgevoerd. Klik hier voor een document met een opsomming van de DWF-wijzigingen (en een aantal andere, kleine wijzigingen). Via de linkjes hieronder komt u bij de nieuwe reglementen. Per reglement zijn twee versies gepubliceerd:

  1. Een versie waarin de wijzigingen zijn gemarkeerd.
  2. Een schone versie waarin de wijzigingen zijn verwerkt.

8 december 2015
Definitieve reglementswijzigingen Wedstrijdsport 2016
In november 2015 heeft de Kolom nog een aantal bijeenkomsten gehouden waarbij het mogelijk was om vragen te stellen over de voorgestelde wijzigingen. Begin december 2015 heeft de Kolom de definitieve reglementswijzigingen voor 2016 vastgesteld. Klik op onderstaande links voor meer informatie over de definitieve reglementswijzigingen.

In het document over de Softbal Jeugd-competities wordt ook gesproken over de Softbal Topsport Jeugdcompetities. Deze competities vallen weliswaar onder de verantwoordelijkheid van de Kolom Softbal, maar voor de volledigheid plaatsen we hier ook het uitgebreide document over de opzet van de Softbal Topsport Jeugdcompetites voor seizoen 2016:

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook