home » knbsb » bondsstructuur » bondsbestuur

Bondsbestuur

KNBSB Beleidsplan 2017+

Ron Schel - Voorzitter

Ron Schel (geboren in 1954) is in het dagelijks leven oprichter en Managing Partner van een adviesbureau (Management Strategen BV) op gebied van strategie, beleid en organisatieontwikkeling. Ron is geen onbekende in het honkbal en softbal. Van 2003 t/m 2007 vervulde hij het voorzitterschap van de Bussumse honkbal- en softbalvereniging HCAW. Andere bestuurlijke ervaring deed hij op als bestuurslid van de NNEH, koepel van energetisch therapeuten (2006-2007), en van de stichting Samen Rooien, koepel van Voedselcollectieven, waarvoor hij sinds 2014 actief is.

Vacature - Secretaris

 

Jan van Leeuwen - Penningmeester

Jan van Leeuwen (geboren in 1951) is acht jaar (1995-2003) lang voorzitter geweest van Honk- & Softbalvereniging Adegeest in Voorschoten. In de KNBSB heeft hij tien jaar (2000-2010) ervaring als lid van de Financiële Commissie. In het dagelijks leven is Jan algemeen directeur (geweest) in  verschillende bedrijven in uiteenlopende branches. De laatste jaren heeft hij gewerkt in gebiedsontwikkeling en het exploiteren en uitbouwen van een vastgoedportefeuille met winkels en woningen. Daarnaast is hij bestuurlijk actief (geweest) in verschillende organisaties na wethouder te zijn geweest in Voorschoten.

Joost Comperen - PR, Marketing en Commerciële Zaken

Joost Comperen (geboren in 1977) is bestuurslid pr, marketing en commerciële zaken. Buiten de sport is hij verantwoordelijk voor meertalige websites en marketing support bij een internationaal bedrijf dat software- en vertaaloplossingen biedt aan multinationals. Bij honk- en softbalvereniging A.H.C. Quick te Amsterdam (oudste vereniging van Nederland) is Joost 9 jaar voorzitter geweest. Met behulp van zijn marketing skills is de vereniging onder zijn leiding gegroeid naar een vitale middelgrote breedtesportvereniging met onverminderde groeiambities. Daarnaast heeft hij sinds de start van het ontstaan van de huidige clusters een sturende rol gehad in KNBSB Cluster Amsterdam.

Vacature - Breedtesport

 

Frits Mulder - Topsport Honkbal en Wedstrijdofficials

Frits Mulder (geboren in 1948) is al een bekende naam in de honkbal- en softbalwereld. Mulder, een voormalige gerechtsdeurwaarder, was van 1979 t/m 1990 nationaal en internationaal softbalscheidsrechter. Ook was hij vier jaar lang (2000-2003) voorzitter van HSK Kinheim en vier jaar ((2007-2010) secretaris van Corendon Kinheim. Mulder maakt vanaf 1992 deel uit van het organisatiecomité de Haarlemse Honkbalweek (HHW) en is sinds 2004 voorzitter van dit honkbaltoernooi.
 

Petra Arends - Topsport Softbal 

Petra Jose Arends (geb. 1963) bestuurslid Top Softbal is in het dagelijks leven actief binnen de jeugdzorg als senior adviseur en partner bij Provenu. Is vanaf haar kinderjaren lid en betrokken bij de omnisportvereniging Alcmaria Victrix in Alkmaar. Actief binnen de softbaltak als spelend lid, moeder van, coach, technische commissie, bestuurslid en als deelnemer van het topsportberaad en de bondsraad. Heeft samen met paar bevriende softbalcoryfeeen het Rebels talentontwikkelingsprogramma opgezet. Heeft naast haar rijke gezinsleven twee passies, softbal (en honkbal) en pedagogiek. Ziet sporten in teamverband en dan natuurlijk liefst de softbal- en honkbalsport als essentieel opvoedingsinstrument voor ouders om hun kinderen op te voeden tot maatschappelijk betrokken en zelfredzame burgers. In de breedtesport waar het de sociale ontwikkeling van kinderen betreft maar specifiek ook de topsport. Petra heeft ervaring als manager in complexe innovatie- en transformatieprocessen.

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook