home » knbsb » sportaanbod » mixed softbal

Mixed Softbal

Recreatief softbal: de sport voor jong en oud!

Softbal is een sport voor je hoofd en je lichaam. Je moet niet alleen nadenken, maar gebruikt ook nog eens al je ledematen en spieren zonder dat je ze overbelast. Mixed softbal is een teamsport die gemengd wordt gespeeld. Mannen spelen dus samen met de vrouwen. Dat is wel zo gezellig. Bovendien is er geen verplichting om deel te nemen aan een competitie. Je kunt aan toernooien meedoen wanneer het jou en je team goed uitkomt. De spelregels zijn zo dat de sport voor iedereen speelbaar is. En een recreanten-lidmaatschap is goedkoper dan een gewoon lidmaatschap, maar je bent op die manier wel verzekerd. Genoeg redenen om de handschoen op te pakken en je aan te melden bij de dichtstbijzijnde honkbal- en softbalvereniging.

U kunt contact opnemen met de KNBSB via breedtesport@knbsb.nl.

Zijn uw mixed softbal leden al aangemeld bij de KNBSB?

De vereniging is verplicht ook de recreantspelers aan te melden bij de bond. Bij lidmaatschap is de deelnemer verzekerd tegen blessures die de eigen ziektekostenverzekering niet dekt. Tevens geeft dit de KNBSB een beter inzicht in de doelgroep en kan zij de doelgroep op maat bedienen.

U kunt leden opgeven via de contactpersoon van uw vereniging. Vragen? Stuur een e-mail naar ledenadministratie@knbsb.nl

MELD JE ACTIVITEIT
Recreanten Softbal leent zich uitstekend om op het veld en in de zaal te organiseren. Indien uw vereniging een (winter)toernooi of -(winter)wedstrijd wil organiseren, kunt u dat op deze pagina publiceren.
   
Staat uw toernooi nog niet gepubliceerd in de kalender hieronder, meldt dit dan aan recreanten@knbsb.nl (Naam toernooi, plaats, contactpersoon, datum en link voor meer informtie)

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook