home » nieuws » besturen met een visie - red stars vitesse

Besturen met een Visie - Red Stars Vitesse

12 april 2017 13:29:40

Op donderdag 6 april was de tweede avond van het Besturen met een visie traject bij Red Stars Vitesse uit Castricum. Dit traject is gestart in navolging op een verenigingsgesprek waarin de vereniging de wens uitsprak om te willen groeien in het aantal leden maar niet precies wist hoe ze dit moesten aanpakken. Het Besturen met een visie traject geeft de vereniging de juiste impuls om hun doelen en dromen waar te maken.

In zes avonden wordt er met het bestuur en een aantal leden een missie en een visie ontwikkeld met een bijbehorend plan van aanpak. Op de eerste avond vindt er een intake gesprek plaats met de bestuursleden om een goed beeld te krijgen van de stand van zaken bij de vereniging en wordt de planning van het gehele traject doorgenomen. Tijdens de tweede avond wordt er met het bestuur en een aantal leden gebrainstormd over de toekomst van de vereniging en formuleren we een stip op de horizon. Deze stip wordt tijdens avond drie door het bestuur geconcretiseerd en verwerkt in een concept plan van aanpak. Op avond vier worden de stip en het concept plan van aanpak gepresenteerd aan een aantal leden en gaan we aan de slag om meer invulling te geven aan het plan van aanpak. Daarna is het aan het bestuur om het plan van aanpak af te ronden en tijdens de algemene ledenvergadering te presenteren.

Dit traject wordt begeleidt door Hans Verwaaijen, accountmanager bij de KNBSB. Wilt u meer informatie over Besturen met een visie neem dan contact op met een van de accountmanagers.

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook