home » nieuws » warme maar fantastische landelijke beeballdag 2017!

Warme maar fantastische Landelijke BeeBalldag 2017!

13 juni 2017 15:28:00

Op 10 en 11 juni organseerde 5 van onze verenigingen in samenwerking met de KNBSB de Landelijke BeeBalldag 2017. Een kleine 1000 BeeBallers in 95 teams deden mee aan dit jaarlijkse event.
Zaterdag waren 8 BeeBallteams uit het noorden te gast bij Assen Pioneers. De wethouder kwam de eerste bal gooien. Daarna speelden zij hun wedstrijden en konden tussendoor spelletjes doen en zich uitleven op het springkussen. Na afloop was er voor allemaal een BeeBalldag jojo.

Zondag hadden de organserende verenigingen Eurostars, HCAW, Thamen en Blue Lions ook een prachtig programma geregeld voor de BeeBallers.

Op de verschillende locaties werd de gezamelijke warming up geregeld door tophonkballers en -softbalsters, een dansschool en een echte stealband.

Na lekker warm gesprongen te zijn werden de wedstrijden gespeeld. Tussendoor konden de kinderen spelletjes doen op verschillende spellencircuitjes. Ook konden ze geschminkt worden.

Bij HCAW stond de KNBSB Promotiebus waar de konden testen hoe hard ze konden gooien en rennen. Ondanks de warmte lieten ze zich allemaal van hun beste kant zien en werd alles met veel plezier gedaan!

Na afloop was er voor de deelnemers een lekker cool ijsje. Er was een loterij en er werden eigen gemaakt koekjes en taartjes verkocht. Natuurlijk kon je ook honkbal spulletjes kopen bij de kraampjes.

Bij BeeBall zijn er alleen maar winnaars dus was er aan het einde van de dag voor iedereen een beker of een medaille.

Al met al was het weer een fantastische dag dankzij de vele vrijwilligers van de verenigingen die al maanden lang met de voorbereidingen bezig geweest zijn en er een mooi feest van gemaakt hebben. Namens de KNBSB en alle BeeBallers enorm bedankt voor jullie enthousiasme en inzet! 

Voor meer leuke verslagen, filmpjes en foto's van de Landelijke BeeBalldag 2017 kijk op de facebook pagina BeeBall Nederland

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook