home » nieuws » wpt inspiratiesessie: basiscursus scorer level 1

WPT Inspiratiesessie: Basiscursus Scorer Level 1

14 juni 2017 11:29:00

Maandag 3 juli 2017, Neptunus Familiestadion

Wilt u scorer worden van het team van uw (klein)zoon of (klein)dochter? Of wilt u uw vereniging ondersteunen door als scorer van een team te gaan optreden? Wilt u weten hoe u datgene wat er op het honkbal- of softbalveld gebeurt op het scoreformulier kunt vastleggen? En wilt u direct het geleerde in de praktijk brengen tijdens een wedstrijd op het World Port Tournament 2017?

Schrijf je dan nu snel in voor de basiscursus Scorer Level 1. De organisatie van het WPT en de scorercommissie van de KNBSB nodigen u van harte uit deel te nemen aan deze cursus op een bijzondere locatie tijdens een bijzonder toernooi.

Datum: maandag 3 juli 2017
Locatie: Familiestadion Neptunus

Programma:
Deze cursus bestaat uit een theoretische uitleg van 2,5 uur. Daarna gaat u direct in de praktijk een wedstrijd van het WPT 2017 scoren, vanuit een VIP-box met een prachtig zicht op het veld. Daarmee brengt u de theorie direct in de praktijk.

09:30 - Ontvangst
10:00 - Start theoretische uitleg
12:30 - Lunch
13:00 - Scorekaart voorbereiden (o.a. line-up voorbereiden)
13:30 - Start wedstrijd en live scoren.

Na afloop:
Na de cursus kunt u bijvoorbeeld wedstrijden van de pupillen en aspiranten scoren. Ook kunt u heel eenvoudig doorstromen naar een level 2-cursus waarbij dieper op de materie van het scoren wordt ingegaan.

Aanmelden:
Als u graag aan deze scorercursus wilt deelnemen, dan kunt u een e-mail sturen naar Huub Nelissen. 

Aan deze cursus zijn geen kosten verbonden

Meer informatie:
Huub Nelissen

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook