home » nieuws » komend weekend nk little league 2017

Komend weekend NK Little League 2017

16 juni 2017 16:59:00

Tijdens het weekend van 17 en 18 juni organiseren we het NK Little League 2017 in Hoofddorp en Nieuw Vennep. 38 honkbal en softbalteams strijden om het Nederlands Kampioenschap 2017. De kampioenen verdienen een plekje bij de verschillende EK's deze zomer.
De eerste poule wedstrijden bij de Baseball Littles en Juniors zijn al gespeeld op 3 juni in Almere. De uitslagen zijn de vinden op de Little League pagina.

Locaties
Er worden wedstrijden gespeeld in 7 Leagues. Baseball Littles, Intermediate, Juniors en Seniors. En Softbal Littles, Juniors en Seniors. Zaterdag zijn er wedstrijden bij Vennep Flyers en op het ETO Ballpark bij Hoofddorp Pioniers. Op zondag wordt er alleen gespeeld in Hoofddorp.
Zondagavond weten we dus welke teams zich nederlands kampioen 2017 mogen noemen en tijdens de EK's voor een plekje bij de Words Series in Amerika gaan spelen.

Live stream
Tijdens het NK Little League zal Softbal Dino een live stream verzorgen van de wedstrijden op het softbalveld. 

SB Dino Live stream zaterdag 
sb dino live stream zondag (finales)

Baseball against Cancer
Zaterdag 17 juni organiseert Baseball Aganist Cancer een wiffleball event op het BeeBallveld in Hoofddorp waar iedereen die zin heeft in een potje wiffleball lekker mee kan doen. 
Ook bij de KNBSB promotiebus kun je lekker slaan, gooien en rennen.

Play Ball Europe Camp
Tijdens het NK wordt de MVP bij de baseball teams gekozen door alle coaches. Deze speler verdient gratis deelname aan het Play Ball Europe camp in augustus.

Zondag is de grote finale dag en worden alle finales gespeeld, muv de Littles Softbal waar zaterdag de kampioen al bekend is. Het wedstrijdschema en de uitslagen zijn te volgen op de Little League pagina.

Volg ons ook op facebook Little League Nederland

We wensen alle teams veel succes en vooral veel plezier!

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook