home » nieuws » batting cage center strikezone door brand verwoest

Batting cage center StrikeZone door brand verwoest

28 augustus 2017 17:00:04

Verschrikkelijk nieuws bereikte de KNBSB vanochtend vanuit Lijnden. Wij wensen de betrokkenen rondom de organisatie Strike Zone veel sterkte met het verwerken van deze dreun. Hieronder het persbericht dat zij vanmiddag verstuurden.

Een grote brand heeft afgelopen nacht in Lijnden het bedrijvencomplex verwoest waarin de StrikeZone is gevestigd. Ons batting cage center is hierbij volledig in de as gelegd. Niet alleen een tegenslag voor ons als initiatiefnemers, maar ook een klap voor alle honk- en softballiefhebbers en -verenigingen die met zoveel plezier bij ons kwamen trainen.

Gelukkig is er alleen materiƫle schade. De brand had niet op een slechter moment kunnen komen. Over enkele weken is zijn de reguliere competities voorbij en hadden wij 'onze' sporters graag weer willen verwelkomen in onze fantastische faciliteit, die er nu helaas niet meer is.

In plaats daarvan zullen we ons de komende weken moeten beraden op de toekomst van de StrikeZone. We voelen ons gesteund door de vele hartverwarmende reacties die we vandaag van alle honk- en softballiefhebbers hebben gekregen. Dank jullie wel en we houden jullie op de hoogte.

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook