home » nieuws » iedereen kan een scorer zijn

Iedereen kan een scorer zijn

11 oktober 2017 10:49:00

Honkbal en softbal zijn sporten waarin tijdens de wedstrijden veel verschillende acties gebeuren. Dat wordt allemaal vastgelegd op een scorekaart. Wanneer je de tekens kent en regelmatig scoort, kun je na afloop de hele wedstrijd terug lezen en weet je exact wat er gebeurd is ook als je niet bij de wedstrijd aanwezig was.

Wil je scorer van een team worden? Van een team van je eigen club, waar je (klein)kind speelt of je vriend of vriendin? Je kunt je vereniging ondersteunen door als scorer van een team mee te gaan met dat team. Of op de tribune voor je eigen plezier noteren wat er tijdens de wedstrijd gebeurt.

Schrijf je dan nu in voor de scorecursus Scorer Level 2. In deze cursus worden in vier avonden van 2,5 uur de diverse scoretekens uitgelegd en wordt ermee geoefend met beschreven wedstrijden. De hele moeilijke onderwerpen bewaren we nog even voor de vervolgcursus Scorer Level 3.

Vanaf ca. 12 deelnemers kan de cursus op de locatie van de eigen vereniging worden georganiseerd. Zijn er niet zoveel belangstellenden? Schrijf je dan in voor een van de algemene cursussen:

  • cursus 1 in 2017: 16, 23 en 30 november en 7 december en schriftelijk examen op 21 december
  • cursus 2 in 2018: 27 februari, 6, 13 en 20 maart en schriftelijk examen op 3 april

Alle avonden worden gehouden in het Huis van de Sport in Nieuwegein en duren van 19.30-22.00 uur (maximaal 20 deelnemers, vol = vol).

Met het diploma ben je in staat om alle wedstrijden honkbal en softbal te scoren. Meer informatie over scorer of mail naar kaderopleidingen@knbsb.nl.

Eenmaal scorer kan je ook zelfs doorgroeien tot official scorer!

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook