home » nieuws » ook in 2018 weer de windmill classic bij almere’90

Ook in 2018 weer de Windmill Classic bij Almere’90

6 november 2017 12:31:00

Van vrijdag 6 juli tot en met zondag 8 juli 2018 vindt alweer de vijfde editie van de Windmill Classic plaats op de velden van Almere’90. Het toernooi trekt jaarlijks vele internationale deelnemers naar zich toe. En op welke plek kan dit beter plaatsvinden dan in het Slowpitch Softbal hart van Nederland?

Ook dit jaar kunnen Men’s, Mixed, Co-ed en Women’s teams zich weer inschrijven voor het grootste Slowpitch Softbal toernooi van Europa. Met zeven Slowpitch Softbal velden is er plek voor wel 40 teams. Er zijn genoeg wedstrijden, dus ook als toeschouwer hoef je je zeker niet te vervelen! Daarnaast is er een ‘Food and Drink center’, een Homerun Derby en een Saturday Night Party met live muziek.

Nieuw deze editie is de 50+ competitie voor mannen: Alle mannen die vanaf 1 juli 2018 vijftig jaar of ouder zijn mogen zich hiervoor met hun team inschrijven. Er staat ons dus een historische editie te wachten!
En de inschrijving is zelfs al geopend! Om zeker te zijn van een plek met jouw team kun je je inschrijven via de webiste.

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook