home » nieuws » ledentevredenheidsonderzoek - 25 november

Ledentevredenheidsonderzoek - 25 november

15 november 2017 11:04:00

Op zaterdag 25 november zal de eerste editie van het Ledentevredenheidsonderzoek (LTO) per mail worden verstuurd. Door middel van het LTO wil de KNBSB meer informatie krijgen over de beleving van de doelgroep. 

In eerdere berichten werd medegedeeld dat het LTO eind oktober/begin november zou worden verstuurd. Aangezien het de eerste editie betreft heeft de voorbereiding om een goede vragenlijst op te stellen helaas meer tijd in beslag genomen. Het LTO wordt nu op 25 november door partner Amplixs verstuurd aan alle leden die met een geldig e-mailadres staan ingeschreven in Sportlink.

Vragenlijst
Om zo concreet mogelijke data te werven is de vragenlijst gespecificeerd voor elke doelgroep. Dat houdt in dat een speler die dit jaar speelde in de Honkbal 1e klasse andere vragen zal krijgen dan een speelster die dit jaar uitkwam in Softbal Golden League. 

Anoniem
Tevens is de vragenlijst volledig anoniem in te vullen, maar vragen we je wel enkele persoonskenmerken in te vullen zoals geslacht, geboortejaar, woonplaats en vereniging. Als KNBSB krijgen wij geen inzicht in de individuele resultaten. En dit willen wij ook niet. Maar wij zijn wel geinteresseerd in de totaliteit. Door de persoonskenmerken in te vullen kunnen we de data sorteren en/of filteren op basis van regio, op geslacht, op vereniging of geboortejaar. Hierdoor kan er een betere analyse worden gemaakt van data. Tevens kunnen we de data sorteren op verenigingsniveau en aanbieden aan de betreffende verenigingen zodat ook zij data krijgen welke te gebruiken zijn voor het clubbeleid. 

Onderwerpen
In de vragenlijst komen verschillende onderwerpen aan bod. Er zullen vragen worden gesteld over hoe je de afgelopen competitie hebt ervaren en zullen er enkele ideeen en ontwikkelingen worden voorgelegd. Ook zullen er vragen worden gesteld met betrekking tot jouw speelplezier en persoonlijke ontwikkeling. Denk bij laatstgenoemde aan de te volgen cursussen voor Trainer/Coach, Scorer en Umpire. Ten slotte zullen er ook vragen gesteld worden over jouw vereniging en de KNBSB.

Het invullen van het LTO zal maximaal 15 minuten in beslag nemen.

Data-analyse
Begin januari zal gestart worden met een volledige analyse van alle data. Vervolgens zal de data naar verwachting eind februari gepubliceerd worden op de site. Amplixs is de partner van de KNBSB met betrekking tot het versturen van het LTO en het verzamelen van de data. Tevens zal Amplixs ondersteuning bieden bij het analyseren van alle data. Na verwerken van alle resultaten zal Amplixs alle data verwijderen. De KNBSB krijgt geen inzicht in individuele resultaten.

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook