home » nieuws » wisseling in bestuur knbsb

Wisseling in bestuur KNBSB

13 december 2017 17:22:00

Na twee succesvolle termijnen als Bestuurslid Topsport Honkbal en Wedstrijdofficials neemt Frits Mulder afscheid. Hij wordt op deze post vervangen door Job van Beekhoven.

In de acht seizoenen dat Mulder binnen het bestuur verantwoordelijk was voor de Topsport Honkbal logen de resultaten van Team Kingdom of the Netherlands er niet om:
- Wereldkampioen in 2011
- Twee halve finales in de World Baseball Classic in 2013 en 2017
- Europees Kampioen in 2014 en 2016

In de vergadering met het bondsbestuur en de bondsraad op zaterdag 9 december nam Mulder officieel afscheid. Voorzitter Ron Schel bedankte Mulder voor de bewezen diensten en bood hem namens de KNBSB een bos bloemen aan.

De taken van Mulder worden overgenomen door Job van Beekhoven. Van Beekhoven heeft in zijn jeugd gehonkbald bij de Volewijckers in Amsterdam en was de laatste jaren werkzaam op Curaçao voor het Openbaar Ministerie. Op Curaçao zag hij uiteraard ook veel honkbal.

Inmiddels teruggekeerd in Nederland, kan van Beekhoven zijn ervaringen vanuit het Openbaar Ministerie en het Ministerie van Veiligheid en Justitie koppelen aan zijn voorliefde voor de sport. Van Beekhoven is per direct toegetreden tot het bestuur van de Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond.

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook