home » nieuws » samenwerking knbsb en olaf tompot photography

Samenwerking KNBSB en Olaf Tompot Photography

15 februari 2018 12:20:00

De KNBSB  en Olaf Tompot Photography gaan een samenwerking aan op het gebied van fotografie. Olaf richt zich al enige jaren met zijn fotografie op honk- en softbal en gezien zijn passie in portretfotografie slaan de KNBSB en Olaf de handen ineen.

Hij zal als vrijwilliger van de KNBSB zich vooral richten op het maken van foto's ten behoeve van marketing activiteiten; close-ups van wedstrijden in de topsport honkbal en softbal, portretten van spelers, coaches en fans en andere vormen van fotografie om zo de honkbal- en softbalsport in algehele zin nog meer te promoten.  Daarnaast zal hij bij enkele evenementen ook de organisatie ondersteunen als verlengstuk richting de fotografen. Olaf is actief op Facebook met een eigen pagina: @fotografiehonkbalsoftbal.

Naast Olaf blijft de KNBSB gebruik maken van de inzet van andere fotografen. Zo blijft Rob Jelsma vooral actief betrokken bij fotografie van wedstrijden van Team Kingdom of the Netherlands en wordt gebruik gemaakt van andere (vrijwillige) fotografen voor wedstrijd- en actiefoto’s. De KNBSB krijgt hiermee een sterk team van fotografen die vanuit hun eigen expertise een waardevolle bijdrage leveren aan de presentatie van honk- en softbal. 

Fotografeer jij ook honk- en softbal en wil jij ook een bijdrage leveren? Neem dan contact op met de afdeling communicatie via communicatie@knbsb.nl.  

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook