home » nieuws » bijeenkomst ‘nieuwe bestuurders’

Bijeenkomst ‘Nieuwe Bestuurders’

14 maart 2017 15:38:00

Op donderdag 30 maart organiseert de KNBSB voor de tweede keer een bijeenkomst voor nieuwe bestuurders van onze verenigingen. Nieuwe bestuurders zijn leden die tussen 1-4-2016 en 28-2-2017 nieuw zijn geregistreerd als bestuurslid in Sportlink.

Het besturen van een vereniging is een mooie maar soms ook een lastige taak. De leden van de vereniging waar u bestuurslid bent kijken toch naar u voor sturing, leiding en antwoorden. In een tijd waar er door steeds meer instanties een beroep wordt gedaan op de honkbal- en softbalvereniging wordt de rol van de bestuurder steeds belangrijker. Het besturen van een vereniging begint in steeds meer te lijken op het runnen van een bedrijf. Om het runnen van uw vereniging gemakkelijker te maken zijn er tal van producten en diensten die aan verenigingen worden aangeboden door verschillende partijen. Wij zullen u een korte toelichting geven wat er allemaal beschikbaar is voor de vereniging en waar u deze producten of diensten het beste voor kunt inzetten.

De bijeenkomst wordt gehouden op het bondsbureau aan de Wattbaan 31-49 in Nieuwegein. Inloop is vanaf 19:00 uur en om 19:30 uur starten we met het inhoudelijke programma. Aanmelden voor de bijeenkomst kan middels het online aanmeldformulier.
 
Heeft u vragen omtrent de bijeenkomst ‘Nieuwe bestuurders’ neem dan contact op met Hans Verwaaijen via hans.verwaaijen@knbsb.nl.

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook