home » verenigingen » respect the game » week van de scheidsrechter

Week van de Scheidsrechter


De onmisbare schakel bij elke wedstrijd: de scheidsrechter
(Foto: Barry Bobelsdijk)

‘Zonder scheids geen wedstrijd.’ is een veel gehoorde uitspraak op en om honkbal- en softbalvelden en tijdens de week van de scheidsrechter staan we stil bij de belangrijke rol die onze scheidsrechters vervullen om onze prachtige sporten uit te kunnen oefenen.

De ‘Week van de scheidsrechter’ is een onderdeel van het Respect the game programma van de KNBSB. Tijdens de ‘Week van de scheidsrechter’ bedanken we niet alleen alle honkbal en softbal scheidsrechters voor hun inzet dit seizoen maar ook alle scorers.

Week van de Scheidsrechter 2017
In 2017 staat de derde editie van de Week van de Scheidsrechter op het programma van 4 t/m 10 september. Om de clubs een handje te helpen stelt de KNBSB dit jaar een beperkt aantal tellertjes beschikbaar voor de scheidsrechters. Voor de scorers is er een speciale pen beschikbaar.

Het aanvragen van een tellertje of een pen is heel eenvoudig. Via het online aanvraagformulier kunt u de gegevens van de scheidsrechter of scorer invullen die u namens de vereniging wilt bedanken. Deze gegevens gebruiken wij vervolgens om het tellertje of de pen op te sturen naar de betreffende persoon.

Wees er snel bij:
- Scheidsrechters of scores aanmelden kan tot zondag 3 september 23:59 uur
- We hebben maar een beperkte voorraad tellertjes en pennen dus op=op

Online aanvraagformulier Week van de Scheidsrechter

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook