Aanbod Winterscholen

Winterscholen 

De KNBSB heeft 25 jaar geleden de succesvolle winterscholen opgezet. Inmiddels zijn er mooie initiatieven onstaan om deze door te ontwikkelen. Het doel van de winterscholen is om trainingen aan te bieden aan jeugdspelers en speelsters die graag in de winter willen doortrainen onder begeleiding van goed technisch kader wanneer het seizoen voorbij is.

Veel (oud)internationals en spelers/ speelsters uit onze hoogste klassen zetten zich in en geven gespecialiseerde de trainingen. Je kunt vaak kiezen uit pitchen, catchen, fielden en/ of slaan. Het aanbod is afhankelijk van de school.
inmiddels is het aanbod groot en kun je in bijna alle regio’s deelnemen aan het winterschool programma wat wordt aangeboden. Wil je jouw Winterschool promoten op deze pagina of heb je vragen?
Mail dan naar sportontwikkeling@knbsb.nl 

Wil jij ook graag doortrainen in de winter? Jaarlijks publiceren we op deze pagina de lijst met winterscholen die aangeboden worden in onze Clusters.

Bekijk hieronder het aanbod voor de winter van 2020/2021

WINTER SOFTBALSCHOOL VIPERS MNL

De winterschool is een activiteit van de Vipers Softbalschool MNL. De trainingen worden verzorgd door zeer ervaren coaches in Bussum. De trainingen zijn anders van opzet dan bij je vereniging en zijn hierdoor een hele goede aanvulling om je talenten verder te ontwikkelen. Lees hier meer en schrijf je vast in!