home » events » breedtesport » mid summer slowpitch

Mid Summer Slowpitch Event 

Tijdens de zomer van 2017 organiseren we voor de tweede keer het Mid Summer Slowpitch Event. Op zaterdag 29 juli, tijdens de zomerstop, willen we graag op verschillende locaties in het land met verenigingen Slowpitch toernooi voor de thuisblijvers organiseren.

Voor wie

Bij het Mid Summer Slowpitch Event staat spelplezier voorop! Iedereen kan meedoen. Dus denk aan bestaande honkbal en softbal teams die voor de verendering gaan Slowpitchen. Maar ook aan potentiele enthousiastelingen die het leuk vinden om eens een balletje te slaan zoals ouders van jeugdleden, vrijwilligers van de club, straat teams en bedrijven teams van sponsoren. Zowel ervaren als onervaren sporters kunnen meedoen. Slowpitch is voor iedereen speelbaar.
Je kunt meedoen met een dames team, heren team of gemengd team.

Tijdens het Mid Summer Event wordt Slowpitch gespeeld volgens de KNBSB slowpitch regels.

Natuurlijk hoort er ook een afsluitend hapje en drankje bij en wordt de dag afgesloten met bijvoorbeeld een gezellige BBQ.

Organiserende verenigingen

We zijn nog op zoek naar verenigingen die een Mid Summer Event met ons willen organiseren. Heb je belangstelling of wil je meer informatie? Mail naar dan naar breedtesport@knbsb.nl

GET FIT - HAVE FUN - MAKE FRIENDS

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook