Decathlon Straattour

Decathlon en de Koninklijke Nederlandse Baseball & Softball Bond zijn een partnership aangegaan ter promotie van de honkbal & softbalsport en ondersteuning van activiteiten ten behoeve van ledengroei bij verenigingen. Op 6 december 2018 werd het contract, dat Decathlon als Promotie Partner bindt aan de KNBSB in Nieuwegein ondertekend.

 

Decathlon Honkbal Softbal Straattour

Tijdens het seizoen 2019 zullen voor de deuren van de Decathlon-filialen straatacties opgezet gaan worden. De KNBSB zoekt actief de samenwerking met de nabij gelegen vereniging(en) voor het beschikbaar stellen van begeleiding. Daarnaast stelt de  KNBSB de promotiebus hiervoor kosteloos beschikbaar en biedt het visuals aan welke de verenigingen kunnen gebruiken ter promotie van het evenement.

Dit concept biedt voor de sportverenigingen die in de buurt liggen van een Decathlon een prima gelegenheid om leden te werven en om de vereniging (en de sport) te promoten. 

Bekijk het actuele aanbod van Decathlon op www.decathlon.nl

 

Planning

Op dit moment wordt druk gewerkt aan de planning voor het aankomende seizoen. Zodra deze bekend is zal contact worden opgenomen met de betreffende verenigingen.