home » events » maatschappelijk » softball against cancer

Softball against Cancer

Iedereen kent in zijn of haar omgeving wel iemand die te maken krijgt of heeft gekregen met kanker. Om deze verschrikkelijke ziekte beter te kunnen behandelen en genezen is meer onderzoek nodig en dus meer geld. De opbrengst van Baseball en Softball against Cancer komt dan ook volledig ten goede aan het KWF zodat meer onderzoek mogelijk is. Vecht met ons mee! Samen slaan we kanker de wereld uit! 

Tijdens het evenement Baseball en Softball against Cancer krijgen jeugdleden clinics van Nederlandse topsporters en zamelen daarmee geld in voor het KWF. 

Dit jaar staat de 2e editie van Softball against Cancer gepland op dinsdag 2 mei. Inschrijven kan binnenkort via www.softballagainstcancer.nl

KNBSB en Softball against Cancer gaan samenwerken
Enkele jaren geleden is Swen Huijer gestart met de stichting Baseball against Cancer. Het succesvolle evenement wordt elk jaar steeds groter en is zelfs uitgebreid met een 'zusje': Softball against Cancer!

Baseball & Softball against Cancer en de KNBSB hebben onder toeziend oog van directeur KWF Michel Rudolphie een symbolische samenwerkingsovereenkomst getekend. Hiermee worden de krachten gebundeld en door middel van sport en spel samen ingezet in het gevecht tegen kanker.

De bedoeling is dat zowel de KNBSB als Baseball against Cancer elkaar zullen gaan ondersteunen bij de verschillende evenementen die jaarlijks worden georganiseerd. 


Van links naar rechts: Ron Schel (Voorzitter KNBSB), Michel Rudolphie (Directeur KWF) en Swen Huijer (oprichter Baseball against Cancer)

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook