NK Little League

Little League Baseball en Softball (officieel Little League International) is een non-profitorganisatie in South Williamsport, Pennsylvania, Verenigde Staten, die lokale jeugdhonkbal- en softbalcompetities organiseert in de Verenigde Staten en de rest van de wereld. Verschillende specifieke leagues honkbal en softbal van Little League zijn beschikbaar voor kinderen van 10 tot 16 jaar.De eerste Little League Baseball World Series werd gespeeld in Williamsport in 1947. Veel Major League Baseball (MLB) spelers speelden in Little League.

 

Little League in Nederland

De KNBSB organiseert vanuit het bondsbureau het Little League-programma in Nederland. Littel League is een regionaal programma voor alle jonge honkballers en softballsters van 10 tot 16 jaar. Het Little League-programma bestaat uit 3 leagues voor softbal: Little, Junior en Senior en 4 leagues voor honkbal: Little, Intermediate, Junior en Senior. Je leeftijd en woonplaats bepaalt in welke league je mag deelnemen. Na het regionale programma neemt de regionale selectie deel aan het NK Little League in Almere.

Het programma bestaat uit minimaal 3 trainingen in de regio. Deelname kost €50,- pp. Het staat de regio vrij dit bedrag te verhogen indien er meer trainingen aangeboden worden. Het  inschrijfgeld betaal je bij de eerste training.

Inschrijven kan middels het formulier op deze pagina.

NK Little League 2019

Het eerstvolgende NK Little League zal plaatsvinden in het weekend van 8, 9 en 10 juni 2019. Het evenement is ook dit jaar verdeeld over 3 dagen met Pinksteren. In deze drie dagen zal het NK bij Almere ’90, in Almere gehouden worden.

Voor meer informatie over het NK Little League kunt u terecht op www.nklittleleague.nl. Zodra de teams en het wedstrijdschemas bekend zijn zullen deze hier ook zichtbaar zijn.

Stagiairs gezocht

De organisatie van het NK Little League wordt jaarlijks verzorgd door 3e en 4e jaars HBO-studenten. Ben jij een stagiair of ken jij een stagiair die nog een stageplek zoekt? Vanaf februari 2019 start deze mooie stageplek. Voor meer informatie over de vacature: Stage NK Little League

Aftermovie 2018

Inschrijven NK Little League

*
*
*
*
*
*
*