Honkbal Hoofdklasse Tickets

De Hoofdklasse-verenigingen en de KNBSB zijn verheugd te kunnen aankondigen dat in de periode 5 juni mei tot en met 24 juni 2021 een beperkt aantal touschouwers welkom zijn bij competitiewedstrijden in de Honkbal Hoofdklasse. Voor deze wedstrijden geldt dat een gelimiteerd aantal toeschouwers welkom is. In de Honkbal Hoofdklasse en Fastpitch Softbal Dames Hoofdklasse hoeven spelers/speelsters, begeleiding en scheidsrechters vanaf zaterdag 26 juni niet meer te worden getest. En verenigingen kunnen tijdens Hoofdklasse-wedstrijden weer toeschouwers ontvangen zonder dat zij getest hoeven te worden. Er geldt geen maximum aantal toeschouwers, zolang de gastvereniging kan garanderen dat de aanwezige toeschouwers 1,5 meter afstand kunnen houden. 

Hoe je aan een testbewijs komt, lees je onder het wedstrijdschema.


Donderdag 24 juni

Wedstrijd Accommodatie Plaats Aanvang Maximaal aantal toeschouwers Nog beschikbare tickets Testen?
Inschrijven voor ticket
 Twins Oosterhout - DSS/Kinheim Pim Mulierstadion Haarlem 19.30 uur 250   NEE Inschrijven

 

Stappen voor 'Testen voor Toegang'

Het aantal toeschouwers dat per sportaccommodatie kan worden toegelaten is vanwege de coronamaatregelen gelimiteerd. Om toegang tot een wedstrijd te krijgen moet je de stappen voor ‘Testen voor Toegang’ nemen. Hoe je dit doet, lees je hieronder in zes stappen:

1) Schrijf jezelf in voor een bezoek aan een honkbalwedstrijd of een softbalwedstrijd

  • Schrijf jezelf in voor een wedstrijd via deze website.
  • Let op 1: Voor de thuiswedstrijden van L&D Amsterdam Pirates, HCAW en Curaçao Neptunus geldt alleen de inschrijving via het ticketsysteem van de vereniging zelf.
  • Let op 2: Voor een dubbelwedstrijd bij softbal hoef je jezelf slechts één keer in te schrijven.

2) Maak een testafspraak

Plan een afspraak voor een coronatest bij één van de aangesloten testlocaties via www.testenvoortoegang.nl. Zorg ervoor dat je maximaal 40 uur of korter voor je bezoek aan een wedstrijd bent getest. Jeugd onder de 12 jaar mag zonder testbewijs een wedstrijd bezoeken. Zij hoeven dus niet te worden getest. Zij moeten wel een e-mailbevestiging of ticket voor de betreffende wedstrijd hebben.

3) Laat je testen

Zorg dat je op tijd bij de testlocatie bent. Neem je legitimatiebewijs en bevestiging van de testafspraak mee.

4) Testuitslag

Je ontvangt na het testen binnen een uur de uitslag van de testaanbieder. Alleen met een negatieve testuitslag via ‘Testen voor Toegang’ kun je een testbewijs aanmaken.

5) Maak een testbewijs

  • Digitaal testbewijs

Download de CoronaCheck-app op je telefoon. Je vindt de app in de App Store of de Google Play Store. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode in de CoronaCheck-app. De app maakt hier een QR-code van. Dit is jouw digitale testbewijs.

  • Papieren testbewijs

Geen smartphone? Ga naar www.coronacheck.nl en klik op de knop ‘Maak papieren testbewijs’. Bij de uitslag via de testaanbieder staat een ophaalcode. Gebruik deze ophaalcode. De website zet de testuitslag om in een QR-code. Je kunt nu jouw testbewijs met QR-code printen.

6) Bezoek

Neem je e-mailbevestiging of ticket, testbewijs en legitimatiebewijs mee naar de wedstrijd (en indien van toepassing die van de kinderen). Het testbewijs via de CoronaCheck-app of geprint op papier. De vereniging scant bij de ingang van de sportaccommodatie de QR-code, controleert de gegevens aan de hand van het legitimatiebewijs en controleert tot slot de e-mailbevestiging of ticket.

Bekijk de complete uitleg over ‘Testen voor toegang’.

Heeft u vragen?
Mail dan naar communicatie@knbsb.nl. We helpen u graag!

AVG * Uw persoonsgegevens gebruiken we alleen voor uw toegang tot de genoemde wedstrijden en om deze eventueel aan de GGD te kunnen overhandigen voor het uitvoeren van een bron- en contactonderzoek. Na vier weken worden deze persoonsgegevens vernietigd.