home » knbsb » sponsors en partners » de wij-wereld van de knbsb

De KNBSB denkt altijd in ‘wij’

Wat is de doelstelling van uw bedrijf?

De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond is zich ervan bewust dat bedrijven eigen doelstellingen hebben met de daaraan gekoppelde wensen en prioriteiten. Dat is dan ook gelijk onze eerste vraag als we met mogelijke partners praten. We willen niets van u hebben of krijgen. Nee, we vragen ons af hoe wij kunnen bijdragen aan de doelstelling van uw bedrijf!?

Natuurlijk willen we inkomsten genereren voor de KNBSB, zodat honkbal en softbal deel kunnen blijven uitmaken van de wereldtop. Maar als we door die mondiale toppositie kunnen bijdragen aan doelstellingen binnen uw organisatie, dan bent u geen sponsor en zijn wij geen ontvangende partij. Dan zijn we partners die investeren in het beste resultaat voor onze sporten en voor uw bedrijf!

Klik op de afbeelding hieronder om onze marketing propositie bekijken en een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die wij als bond bieden. Overigens wel in het besef dat bij een kennismakingsgesprek de eerste vraag altijd zal zijn: wat is de doelstelling van uw bedrijf?

Onze digitale presentatie:

Wilt u ons vertellen wat uw wensen en prioriteiten zijn, zodat wij het beste partnerschap kunnen laten zien?

Neem contact met ons op via e-mail of bel met Paddy Roomer: 06-22599166

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook