home » nieuws » help ons het honkbal & softbal netwerk vergroten

Help ons het Honkbal & Softbal Netwerk vergroten

18 mei 2017 16:09:00

De afgelopen dagen heb je ze wellicht voorbij zien komen. Berichten op social media over bekende oud-voetballers, die ooit ook gehonkbald hebben. Natuurlijk, bijna elke liefhebber weet dat Johan Cruijff catcher was in de jeugd bij Ajax, maar wist je ook dat Johan Neeskens bijna een contract tekende bij de Chicago Cubs voordat hij voor Ajax koos? Of dat Dick Advocaat en Willem van Hanegem als teamgenoten in de Amerikaanse voetbalcompetitie verliefd werden op honkbal?

Zo zijn er natuurlijk nog veel meer bekende Nederlanders die een voorliefde hebben voor of in elk geval een link met honkbal en/of softbal. Denk maar eens aan Mart Smeets, Peter Heerschop en natuurlijk Martin Gaus. Ook in het bedrijfsleven zitten veel mensen op mooie posities, die van honkbal houden. Leo van Wijk, voormalig topman van KLM is zo’n voorbeeld.

De KNBSB probeert haar netwerk te vergroten en kan daarbij jouw hulp goed gebruiken! Ken jij nog bekende Nederlanders die vaak op of langs de velden te zien zijn/waren? Heeft een oud-teamgenoot van jou een toppositie in het bedrijfsleven? Laat het ons weten!

Reageer op deze oproep via een berichtje onder de link naar dit artikel of stuur een mail naar commercie@knbsb.nl wanneer je dit liever niet via social media doet. Bedankt!

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook