home » nieuws » eerste editie dino! pup tournament een succes

Eerste editie DINO! pup tournament een succes

11 oktober 2017 12:31:00

Op zaterdag 7 oktober 2017 werd mede dankzij de de steun en medewerking van Softbal Dino en de Kieviten de eerste editie van het DINO! pup tournament gehouden op de velden van Almere '90. 50 Enthousiaste softbal pupillen en 3 coaches kwamen op deze regenachtige dag naar Almere om te wedstrijden te softballen en een clinic van top speelsters te volgen. Speelplezier stond ook deze dag centraal.

De gemengde, vooraf samengestelde teams speelden 3 wedstrijden met de coach-pitch regels die de KNBSB dit seizoen in pilotvorm heeft getest in een aantal poules in de pupillencompetitie. Er werd veel geslagen en we zagen mooie acties in het veld. De speelsters en coaches hadden duidelijk plezier, ondanks de vele regen en de natte velden.


 

Een 7-tal enthousiaste CTO speelsters van Jong Oranje, Dinet Oosting en Andre Prins verzorgde een clinic van ruim een uur waarin de meiden positie training kregen. Pitchers, catchers en fielders hebben weer veel opgestoken van deze toppers.

Na de clinic speelden de 4 teams "Amazones, Twisterz, LadyStix en GloveLove" leuke wedstrijden tegen elkaar die met proffesioneel commentaar gestreamd werden door Softbal Dino. Veel innings, mooie acties en goed slagwerk!
 

Na afloop was er een spontane handtekeningensessie waarbij de meiden hun shirts lieten signeren door de trainsters die hun deze top dag hadden bezorgd. Ook was er voor alle deelneemsters een medaille die beschikbaar gesteld was door Softbal Dino.

Ondanks het weer hebben de deelneemsters een hele leuke dag gehad en is het event zeker voor herhaling vatbaar!

De teams

LadyStix


Amazones


GloveLove


Twisterz

Meer leuke foto's van Albert Roozenburg via deze link

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook