home » nieuws » digitaal inschrijven van teams vanaf 3 januari

Digitaal inschrijven van teams vanaf 3 januari

2 januari 2018 15:00:00

Vanaf 3 januari 2018 kan uw vereniging weer aan de slag met de vrije inschrijving voor de Wedstrijdsport-competities voor senioren en jeugd 2018. Net als vorig jaar verloopt de inschrijving via Sportlink Club. Uw vereniging heeft tot en met zondag 28 januari 2018 de tijd om de teams in te schrijven. 

De competities die onder de vrije inschrijving vallen zijn:

  • Honkbal Senioren 3e klasse en lager
  • Softbal Dames Senioren 2e klasse en lager
  • Softbal Heren 2e klasse en lager
  • Slowpitch competities
  • Alle jeugdcompetities Honkbal, Softbal en BeeBall *

* m.u.v. de Instructional League (Baseball Academies)

Voor de complete handleiding van het Digitaal Inschrijven kunt u terecht op de Support-pagina van Sportlink. Wij wijzen erop dat het van groot belang is dat de teaminschrijvingen op tijd worden ingeleverd. Na de deadline op zondag 28 januari 2018 start de afdeling Competitiezaken namelijk direct met het maken van de poule-indelingen en alle wedstrijdprogramma’s. Daarom hanteren we deze datum als strikte deadline. 

Veranderingen
Het komende seizoen vinden er enkele veranderingen in een aantal klassen plaats. De afgelopen maanden zijn de verenigingen hierover geïnformeerd. Op woensdag 27 december hebben alle wedstrijdsecretariaten een informatieve mail ontvangen van Competitiezaken met betrekking tot de inschrijving van teams voor de open competities en omtrent de verschillende veranderingen. Hierdoor hopen wij de vereniging te helpen bij het maken van de juiste keuze voor welke klasse teams worden ingeschreven.

Mocht de mail niet ontvangen zijn of heeft u nog vragen en/of opmerkingen met betrekking tot het digitaal inschrijven, dan kunt u contact opnemen met afdeling Competitiezaken per mail via competitie@knbsb.nl.

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook