home » nieuws » bijeenkomst 'nieuwe bestuurders'

Bijeenkomst 'Nieuwe Bestuurders'

7 februari 2018 09:54:00

Via deze weg nodigt de KNBSB alle nieuwe bestuurders uit voor de bijeenkomst 'Nieuwe bestuurders' op donderdag 15 maart. Tijdens deze bijeenkomst willen wij u informeren over de producten en diensten van de KNBSB en kunt u kennismaken met uw accountmanager.

Wij ontvangen u graag op het bondsbureau in 'de Boomgaard' aan de Kelvinbaan 48 te Nieuwegein. We starten om 19:30 uur en de bijeenkomst zal ongeveer 2 uur duren. Tijdens de bijeenkomst heeft u de gelegenheid om onder andere vragen te stellen over de werkwijze van de KNBSB, de rol van de accountmanagers en de Grand Slam! Ambitie. Daarnaast is er voldoende tijd om kennis te maken met uw accountmanager en uw collega bestuurders.

Het besturen van een vereniging is een mooie taak maar soms ook een lastige taak. De leden van de vereniging waar u bestuurslid bent kijken toch naar u voor sturing, leiding en antwoorden. In een tijd waar er door steeds meer instanties een beroep wordt gedaan op de honkbal- en softbalvereniging wordt de rol van de bestuurder steeds belangrijker. Het besturen van een vereniging begint in steeds meer te lijken op het runnen van een bedrijf. Om het runnen van uw vereniging gemakkelijker te maken zijn er tal van producten en diensten die aan verenigingen worden aangeboden door verschillende partijen. Wij zullen u een korte toelichting geven wat er allemaal beschikbaar is voor de vereniging en waar u deze producten of diensten het beste voor kunt inzetten.

Indien u van plan bent om aanwezig te zijn bij de bijeenkomst op donderdag 15 maart dan verzoeken wij u vriendelijk om u aan te middels dit aanmeldformulier. Mocht u vragen hebben met betrekking tot de bijeenkomst dan kunt u deze stellen aan Hans Verwaaijen via hans.verwaaijen@knbsb.nl of telefonisch via 06-41306258.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op ons bondsbureau.

Met vriendelijke groeten,

Roy Vink – Manager Breedtesport
Corinne van de Griendt – Accountmanager
Hans Verwaaijen – Accountmanager

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook