home » nieuws » prachtige korting op een nieuw scorebord dankzij scoretec

Prachtige korting op een nieuw scorebord dankzij Scoretec

2 maart 2018 10:17:00

Voor het seizoen 2017 heeft de KNBSB in samenwerking met Scoretec, een specialist op het gebied van scoreborden voor breedtesportverenigingen, een scorebordactie in het leven geroepen. Dankzij deze actie hangen er nu scoreborden van Scoretec bij verenigingen als Neptunus, Herons, Roef! en de Vennep Flyers.

Deze actie voor collectieve aanschaf van scoreborden keert voor seizoen 2018 weer terug!

Het scorebord van Scoretec voorziet in alle nodige honkbal- en/of softbalbehoeften:

  • De display’s zijn standaard voorzien van kwalitatief zeer hoogwaardige LED’s, die ook bij volle zon uitstekend leesbaar zijn. De tekens zijn tot 180 meter goed leesbaar.
  • Het scorebord is een modulair systeem, waarbij elke display unit voorzien is van een eigen temperatuurregeling en een spatwaterdichte aluminium behuizing. Hierdoor ontstaat een uitermate robuust systeem voor alle weersomstandigheden en kunnen de diplay’s units los van elkaar geplaatst, vervangen en onderhouden worden.
  • Alle display’s zijn uitgevoerd met een “plug-and-play”-stekkersysteem, het aansluiten en koppelen van de losse display’s is zeer eenvoudig.
  • De ingebouwde helderheidsregeling regelt automatisch de lichtsterkte, zodat het scorebord onder alle omstandigheden zeer goed leesbaar is.
  • SCOREtec display’s en scoreborden worden altijd geleverd met een afstandsbediening.
  • Bij het EK Honkbal 2016 zijn twee scoreborden geplaatst op het veld van Hoofddorp Pioniers en Vennep Flyers en sindsdien werken ook verenigingen als Roef!, Neptunus, Herons, Quick Amersfoort, DVH, Storks en Flying Petres met deze scoreborden.

Voorbeeld van het scorebord:

Het scorebord bij Hoofddorp Pioniers op veld 2:

Actie voor aanschaf van de scoreborden

Scoretec biedt verschillende scoreborden aan, waarvan de kosten variëren van € 3.500 tot € 4.750. De scoreborden worden kant en klaar aangeleverd en kunnen eenvoudig in elkaar gezet worden. Het scorebord kan geplaatst worden op een door u zelf gebouwde constructie of op een door Scoretec te leveren buizenframe tegen een meerprijs van € 795,00 (exclusief BTW).

Wat deze aanbieding van Scoretec erg interessant maakt, is dat hoe meer verenigingen een scorebord aanschaffen, hoe lager de prijs wordt. De kosten zakken volgens deze staffel:

1 t/m 4 scoreborden: 5% korting
5 t/m 9 scoreborden: 10% korting
10+ scoreborden: 15% korting

De instapkorting van 5% is geldig voor alle bestellingen naar aanleiding van deze collectieve aanschafactie. Na sluiting van de actie op 30 april 2018 wordt de definitieve korting bepaald (5%, 10% of 15%).

Heeft u belangstelling?

Indien u belangstelling heeft in het aanschaffen van een nieuw scorebord met deze mooie korting dan kunt u - geheel vrijblijvend - contact opnemen met communicatie@knbsb.nl. Wij zullen u vervolgens aanvullende informatie toesturen, waarna u in contact kunt komen met de leverancier, Scoretec. De actie loopt tot 30 april 2018, dus neem voor die tijd contact op!

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook