home » nieuws » sportplezier op zijn best: 14 pogingen om de bal te mogen slaan

Sportplezier op zijn best: 14 pogingen om de bal te mogen slaan

13 maart 2017 09:03:00


De eerste wedstrijd van Yael met veel aanwezingen (Foto: Olaf Tompot)

Afgelopen weekend was het dan zover, de allereerste softbalwedstrijd van pupil Yael bij Blue Birds. Gedurende de wedstrijd kreeg ze meer en meer zelfvertrouwen. Dit alles door de zeer positieve coaching, steun en aanmoediging van haar teamgenoten. Maar vooral door de support en alle ruimte om te leren van de tegenpartij.

Na heel lang wikken en wegen de stap gezet om softbal te gaan spelen. Ze is van nature erg verlegen en heel onzeker dus het was al een hele stap om met deze teamsport te beginnen. Ze is met heel veel liefde ontvangen in het team en heeft veel steun gekregen van coaches en haar teamgenoten. Ze is leergierig, heeft een enorm doorzettingsvermogen en afgelopen weekend was dan haar eerste wedstrijd.

Gedurende de wedstrijd kreeg ze meer en meer zelfvertrouwen. Dit alles door de zeer positieve coaching, steun en aanmoediging van haar teamgenoten. Maar niet in de laatste plaats door enorme steun en applaus van tegenstander Vennep Flyers. Zo mocht ze maar liefst 14 keer (!) proberen een bal weg te slaan! Ginger de Weert (Team FUNbassadeur NL) was erg enthousiast over dit voorbeeld: "Dit is op en top sportplezier!".

Leuke reacties op Facebook waren ook het gevolg.

Tekst en foto's: Olaf Tompot
Facebookpagina Olaf Tompot Photography


www.sportplezier.nl

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook