Wat is Little League?

Little League is een programma wat de KNBSB naast de reguliere competitie organiseert. Het is voor jonge honkballers en softbalsters van 10 tot en met 16 jaar. Deelnemers schrijven zich individueel in en trainen een aantal keer samen met spelers uit de hele regio.  Door het technisch kader zal daarna een regioteam worden samengesteld van geselecteerde spelers. Tijdens het Nederlands Kampioenschap Little League spelen de regioteams dan voor de landstitel.

World Series

De Nederlands kampioenen in de verschillende Leagues plaatsen zich voor het Europees kampioenschap. De winnaars van de EK’s verdienen een ticket naar de World Series in Amerika!

Teams

Dit jaar doen 44 regionale honkbal en softbal teams mee aan het NK. Dat betekent 3 volle dagen honkbal en softbal op de velden van Almere '90 en Zuidvogels. Kom gerust een kijkje nemen bij dit super leuke evenement.

Website NK Little League

In april 2018 is de website www.nklittleleague.nl gelanceerd.
Het is een overzichtelijke website waar alle algemene informatie over Little League Nederland is terug te vinden. ook het wedstrijdschema staat er op.
Tijdens het NK zullen hier ook alle uitslagen en pitch counts te vinden zijn.

Heb je nog vragen? Mail dan naar littleleague@knbsb.nl