Bekijk op zaterdag de samenvattingen van het I.M. Charles Urbanus Sr. Toernooi

20 april 2018

In Bussum neemt de top-4 van de hoofdklasse van het afgelopen seizoen in het laatste weekend van het oefenseizoen deel aan het I.M. Charles Urbanus Sr. Toernooi. Curaçao Neptunus, L&D Amsterdam, Hoofddorp Pioniers en HCAW spelen om de titel van het toernooi dat voor de 36e keer georganiseerd wordt in de Rob Hoffmann Vallei. 360 Sports Intelligence zal de wedstrijden opnemen en op zaterdag kun je vanaf 15 minuten na de wedstrijd al van een mooie samenvatting genieten.

In de vorm van een pilot test de KNBSB in samenwerking met 360 Sports Intelligence hoe de beelden eruit zullen komen te zien en of de samenvattingen automatisch gegenereerd kunnen worden. De beelden van de wedstrijd kunnen vervolgens in de kantines van alle hoofdklasseteams uitgezonden worden en ook via de websites en social media kanalen gedeeld worden. Bovendien zijn alle beelden van de volledige wedstrijd, geschoten met vier camera's, beschikbaar voor de coaches voor analyse. Zo hebben deze beelden niet alleen een entertainment-waarde, maar kunnen coaches en spelers ook daadwerkelijk van deze beelden leren.

Houd zaterdag dus goed de social media kanalen van de KNBSB in de gaten om de samenvattingen van de volgende wedstrijden te bekijken:
11:00 uur  L&D Amsterdam Pirates - Curaçao Neptunus
13:30 uur  Curaçao Neptunus  -  Hoofddorp Pioniers
16:00 uur  Hoofddorp Pioniers   -  HCAW

Hieronder zie je de tien mooiste momenten van het Mastenbroek toernooi van eerder dit jaar, eveneens gemaakt door 360 Sports Intelligence: