Doe LIVE mee aan de online Spelregelquiz op woensdagavond 22 april

14 april 2020

Ben jij ook zo enorm toe aan het honkbal en softbal seizoen? Blijf met onze sporten bezig en doe woensdagavond 22 april LIVE mee aan de allereerste gratis Online Honkbal en Softbal Spelregelquiz via YouTube!

Helaas kunnen we de velden nog niet op, maar op deze manier blijf je toch bezig met onze sporten. Bovendien is dit een ideale manier om jouw Spelregelkennis bij te spijkeren en zo zorg je ervoor dat je goed voorbereid bent wanneer je weer kan spelen! De organisatie van de quiz ligt bij BUBS en de KNBSB.

Schrijf je in voor de gratis online quiz, die woensdag 22 april om 20.00 uur start op het YouTubekanaal van de KNBSB. In de livestream kan je op dat moment klikken op het digitale formulier, waarin je de antwoorden van 5 rondes telkens zo goed mogelijk dient in te vullen!

Daag elkaar uit!
Je kunt alleen meedoen of als team (houd wel anderhalve meter afstand!). Bewijs dat jij een echte kenner bent op het gebied van Spelregels en doe mee aan de leuke quiz! Coaches, bestuurders, teamgenoten, officials, overige vrijwilligers: daag elkaar uit en laat zien dat je de regels beheerst!

Houd de kanalen van de KNBSB in de gaten voor het laatste nieuws over de quiz! Hopelijk tot woensdagavond 22 april iedereen!

Vragen? Stuur dan een mailtje naar quiz@bubs.nl.