Fantastische Landelijke BeeBalldag 2020 was coronaproof!

28 september 2020

Afgelopen weekend werd de Landelijke BeeBalldag weer georganiseerd door en bij een aantal van onze verenigingen. Doorgaans vindt deze dag in juni plaats op 6 locaties door het hele land. Door de Corona perikelen waar we dit seizoen mee te maken hebben werd dit jaarlijkse festijn in een afgeslankte vorm georganiseerd bij 3 verenigingen die de uitdaging aan wilden gaan.

En met succes! Urbanus in Hoorn, HCAW in Bussum en the Knights in Leek zijn er met creatieve oplossingen toch weer in geslaagd er een mooi feest voor onze jongste jeugd van te maken. Wat waren de deelnemers blij dat ze weer lekker op de velden het spelletje konden spelen!

Naast BeeBallen konden de kids bij HCAW en the Knights hun skills oefenen bij de Promo us waarmee Extra Innings weer van de partij was. Er werd gezorgd voor wat lekkers en ze kregen weer een mooie herinnering mee naar huis.

Veel dank aan de 3 verenigingen die deze dag mogelijk maakte in deze lastige tijd. Het heeft veel organisatietalent gekost om alles in goed banen (Corona Proof) te leiden en er toch weer een fantastische dag van te maken! Volgend jaar hopen we in juni weer een volwaardige dag te kunnen organiseren op meer plekken in het land.

Check de Facebookpagina van BeeballNederland voor alle leuke video's en filmpjes!