Vacature: Afstudeeropdracht Ledentevredenheidsonderzoek en Verenigingsscan

12 april 2018

KNBSB

De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond is de overkoepelende sportorganisatie voor honkbal en softbal in Nederland. De KNBSB zet zich in voor zowel topsport en breedtesport en in Nederland zijn ruim 20.000 leden actief als honkballer of softballer.

Afstudeeropdracht

Voor de afdeling Marketing & Communicatie is de KNBSB op zoek naar een stagiair Ledentevredenheidsonderzoek. De afdeling Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor alle vormen van interne en externe communicatie. Het Ledentevredenheidsonderzoek en de Verenigingsscan zijn jaarlijks terugkerende onderzoeken om de mening en ervaring van de leden te peilen.

De stagiair gaat zich bezighouden met de organisatie van het Ledentevredenheidsonderzoek en de Verenigingsscan. Na analyse van de resultaten schrijft de stagiair een aanbeveling. Naast het onderzoek zal de stagiair extra losse werkzaamheden verrichten op de werkplek.

Profiel student

  • Volgt een relevantie HBO-opleiding
  • 4e jaars
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Zelfstandig en flexibel
  • Beschikbaar in de periode september – februari
  • Minimaal vier dagen per week beschikbaar

Ons aanbod

Een sportieve werkomgeving met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen, ervaring op te doen en aan de slag te gaan met schoolopdrachten. Tijdens de stage ben je werkzaam op ons kantoor in Nieuwegein. In beginsel betreft het een stageplek zonder reiskostenvergoeding. Stagevergoeding is bespreekbaar.

Interesse?

Ga jij je studie op een sportieve wijze afronden en help jij ons verder te groeien? Stuur je CV en motivatie naar communicatie@knbsb.nl.