Vacature: Equipment manager nationale honkbalselecties

21 december 2017

De KNBSB is op zoek naar een kandidaat voor de functie van Equipment manager nationale honkbalselecties.

Positie in de organisatie
De Equipment manager maakt deel uit van de staf van de nationale honkbalselectie, internationaal uitkomend onder de naam Team Kingdom of the Netherlands. De Equipment manager rapporteert aan de Technische staf en de Technisch Directeur.  

Werkzaamheden
De Equipment manager is verantwoordelijk voor het volledige beheer van al het materiaal dat door de nationale honkbalselecties gebruikt wordt. Dit heeft met name betrekking op de kleding, knuppels, ballen en helmen. De materiaaltassen kunnen zwaar zijn, het is daarom belangrijk dat de equipment manager in goede fysieke conditie is.

In beginsel is de Equipment manager vooral betrokken bij de A-selectie, maar samenwerking met en beheer van materiaal voor jeugdselecties behoren ook tot de werkzaamheden. 

Naast beheer en onderhoud zal ook het bestellen van materiaal onder de werkzaamheden van de Equipment manager vallen, te allen tijde in overleg met de Team manager en met goedkeuring van de Technisch Directeur. Kennis van en ervaring met honkbalmateriaal is dan ook een pré.

Door de aanwezigheid tijdens internationale toernooien en de vele werkzaamheden voor en met spelers is het gewenst dat de kandidaat zich goed Engels verstaanbaar kan maken. Tevens kenmerkt het werk tijdens de internationale toernooien zich met veel ad-hoc werkzaamheden, daarom is een hoge mate van stressbestendigheid zeer gewenst.

Beschikbaarheid
De Equipment manager wordt verwacht aanwezig te zijn tijdens de (voorbereidingen op) internationale evenementen en toernooien. Ook is aanwezigheid tijdens één of meer wekelijkse trainingsmomenten gewenst. De kandidaat dient geen problemen te hebben met (internationale) reizen en (eventueel) lange afwezigheid. Aangezien het nationale trainingscomplex in Hoofddorp ligt, hebben kandidaten die woonachtig zijn in en rondom Hoofddorp de voorkeur.

Vergoeding
Het betreft een onbezoldigde functie met vergoedingen voor reizen en aanwezigheid tijdens toernooien. 

Profiel
De Equipment manager:

  • Is beschikbaar tijdens internationale evenementen en toernooien
  • Heeft geen problemen met reizen en een lange(re) afwezigheid
  • Kan goed communiceren en samenwerken
  • Beheerst de Nederlandse en Engelste taal (minimaal)
  • Kennis van honkbalmateriaal is een pré
  • Stressbestendig

Informatie
U kunt reageren of meer informatie opvragen via onderstaand e-mailadres t.a.v. Greta Schouten: topsport@knbsb.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld