Vacature: Stage Evenementen en Communicatie

12 april 2018

KNBSB

De Koninklijke Nederlandse Baseball en Softball Bond is de overkoepelende sportorganisatie voor honkbal en softbal in Nederland. De KNBSB zet zich in voor zowel topsport en breedtesport en in Nederland zijn ruim 20.000 leden actief als honkballer of softballer.

Stageopdracht

Voor de afdeling Marketing & Communicatie is de KNBSB op zoek naar een stagiair Evenementen en Communicatie. De afdeling Marketing & Communicatie is verantwoordelijk voor alle vormen van interne en externe communicatie. Van beheer van websites en Social Media tot ondersteuning van evenementen en nationale selecties. Daarnaast is het ook betrokken bij alle door de KNBSB georganiseerde evenementen.

De stagiair gaat zich bezighouden met de organisatie en de daar aan gelieerde communicatie van een aantal evenementen.

Profiel student

  • Volgt een relevantie HBO-opleiding
  • 3e of 4e jaars (te combineren met een afstudeeropdracht)
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Zelfstandig en flexibel
  • Beschikbaar in de periode september – februari of februari - juli
  • Minimaal vier dagen per week beschikbaar

Ons aanbod

Een sportieve werkomgeving met voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen, ervaring op te doen en aan de slag te gaan met schoolopdrachten. Tijdens de stage ben je werkzaam op ons kantoor in Nieuwegein. In beginsel betreft het een stageplek zonder reiskostenvergoeding. Stagevergoeding is bespreekbaar.

Interesse?

Ga jij je stage op een sportieve wijze afronden en help jij ons verder te groeien? Stuur je CV en motivatie naar communicatie@knbsb.nl.