Academie voor Sportkader (ASK)

De ASK maakt onderdeel uit van de unit Sportontwikkeling bij NOC*NSF en is in 2016 voor en door sportbonden opgericht. Door de professionalisering van de sport ontstond er een grotere behoefte aan beter en meer opgeleid sporttechnisch, bestuurlijk en arbitraal kader. Binnen de ASK trekken NOC*NSF en de bonden gezamenlijk de kar bij de verdere structurering en inrichting van de vernieuwde competentiegerichte opleidingen, waardoor deze processen effectiever en efficiënter kunnen verlopen.

Een overzicht van de opleidingen en workshops is via deze link te vinden. Wil je op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de ASK nieuwsbrief.

 

Sport Bestuurders Academie (SBA) organiseert workshops voor bestuurders


Altijd al willen weten hoe je vereniging kan ‘Scoren met Social Media’? Denk je regelmatig ‘Help, ik zoek vrijwilligers’? Of benut je graag ‘De kansen van 50+ sport en samenwerking’? Kom dan naar een van de workshops die georganiseerd wordt door de SBA, waarbij deze thema's de komende tijd centraal staan. De workshops zijn toegankelijk voor alle sportverenigingen en worden door het hele land aangeboden.

De workshops staan onder begeleiding van een expert op het betreffende thema, je krijgt tips en handvatten aangereikt en je kan in gesprek met andere bestuurders, ook van andere sporten. Verrijk je kennis, laat je inspireren en vergroot je netwerk door deel te nemen aan de workshops van de Sport Bestuurders Academie!

Geïnteresseerd in de workshops? Kijk dan op de website voor meer informatie en om je in te schrijven. De kalender wordt regelmatig up-to-date gebracht met nieuwe workshops en data, dus houd de site in de gaten!