Agenda opleidingen

De KNBSB biedt diverse opleidingen aan voor zijn leden. Hieronder treft u het volledige overzicht aan opleidingen waarvan de inschrijving nog open is. 

Scorer 1 (digitaal)

Vanwege corona heeft de KNBSB in samenwerking met de Scorerscommissie besloten de Scorer 1 opleiding digitaal aan te bieden voor slechts € 2,50 aan administratiekosten.

Bestel nu via de webshop of neem contact op met kaderopleidingen@knbsb.nl voor informatie over een fysieke opleiding bij jouw vereniging.

Scorer 3

Doe mee aan de Scorer 3 opleiding vanaf 9 januari 2021! De opleiding duurt 3 zaterdagen van 10.00-16.00 uur. Er geldt een aanwezigheidsplicht van 2 zaterdagen. Na de opleiding volgt een theorie-examen van 3 uur. Het praktijkexamen vindt plaats op 20 februari. Schrijf je in via de webshop!

Trainer/Coach Level 3

Een nieuwe Trainer/Coach Level 3 opleiding start op maandag 07 december 2020 in Nieuwegein de start van de opleiding is verschoven door de coronamaatregelen, meer informatie volgt. Iinschrijven is nog altijd mogelijk! De opleiding TC3 leidt u op tot zelfstandig hoofdcoach honkbal en softbal wedstrijdsport.

Trainer/Coach Level 4

Een nieuwe Trainer/Coach Level 4 opleiding start op maandag 09 november in Nieuwegein de start van de opleiding is verschoven door de coronamaatregelen. Inschrijven is nog altijd mogelijk! De opleiding TC4 van de KNBSB leidt op tot een volledig zelfstandige honkbal- of softbaltrainer/coach. 

Umpire 2

Volg de opleiding bij BSV Starlights in Schijndel op 10 & 24 november en 1 December 2020! Het doel van de U2 opleiding is het opleiden van deelnemers voor het leiden van wedstrijden in de honkbal en/of softbalsport. De U2 opleiding is geschikt voor een ieder die als umpire wedstrijden wil gaan leiden. Schrijf je in!

Umpire 3

Het opleidingstraject tot U3 Umpire bestaat uit een startbijeenkomst, een aantal workshops met praktijkopdrachten en het geven van begeleiding bij de eigen vereniging. Periode 1 zou starten op 31 oktober, maar die is uitgesteld door corona, periode 2 op zaterdag 16 januari. Bepaal in welke periode je mee wilt doen en schrijf je in! 

Sporttechnisch kader

De opleidingen Trainer/Coach zijn gemengd en geschikt voor zowel honkbal als softbal.

 Opleiding  Niveau  Start  Meer informatie
 Trainer.Coach HB/SB  2  begint bij minimaal 12 deelnemers
Trainer/Coach Niveau 2
   3  begint bij minimaal 12 deelnemers
 Trainer/Coach Niveau 3