Opleidingen

De KNBSB biedt diverse opleidingen aan voor zijn leden. Hieronder treft u het volledige overzicht aan opleidingen waarvan de inschrijving nog open is. 

Scorer 1 (digitaal)

In de coronaperiode heeft de KNBSB in samenwerking met de Scorerscommissie besloten de Scorer 1 opleiding digitaal aan te bieden voor slechts € 2,50 aan administratiekosten. Dit is zo goed bevallen dat wij deze opleiding op deze manier blijven organiseren en aanbieden! Schrijf je hier in.

Bestel nu via de webshop of neem contact op met kaderopleidingen@knbsb.nl voor informatie over een fysieke opleiding bij jouw vereniging.

Trainer/Coach Level 3

Een nieuwe Trainer/Coach Level 3 opleiding start in januari 2023. De opleiding TC3 leidt u op tot zelfstandig hoofdcoach honkbal en softbal wedstrijdsport.
Lees hier meer over de Trainer/Coach Level 3 opleiding.

Trainer/Coach Level 4

Een nieuwe Trainer/Coach Level 4 opleiding start in december 2022. De opleiding TC4 leidt u op tot zelfstandig hoofdcoach honkbal en softbal op het hoogste niveau van Nederland!
Lees hier meer over de Trainer/Coach Level 4 opleiding.

Umpire 3

Het opleidingstraject tot U3 Umpire bestaat uit een startbijeenkomst, een aantal workshops met praktijkopdrachten en het geven van begeleiding bij de eigen vereniging.Op 21 januari start de eerstvolgende Umpire 3 opleiding. Schrijf je in!

Sporttechnisch kader

De opleidingen Trainer/Coach zijn gemengd en geschikt voor zowel honkbal als softbal.

 Opleiding  Niveau  Start  Meer informatie
 Trainer.Coach HB/SB  2  begint bij minimaal 12 deelnemers
Trainer/Coach Niveau 2
   3  begint bij minimaal 12 deelnemers
 Trainer/Coach Niveau 3

 

 

 

Agenda Opleidingen in de webshop