FUNbassadeur

Sportplezier is een belangrijk onderdeel binnen de vereniging voor zowel (jeugd)leden, ouders en coaches. Sportplezier draagt namelijk bij aan de mate waarop (jeugd)leden willen komen trainen en spelen. Maar ook aan de mate hoe graag ouders bij de wedstrijden komen kijken. Of hoeveel de coaches zich voor teams willen inzetten en wat vrijwilligers voor de vereniging willen doen. Kortom, sportplezier vormt de kern van de vereniging. In een gezellige harmonieuze omgeving zijn mensen nu eenmaal bereid sneller en meer 'de handen uit de mouwen te steken'. 

Team FUNbassadeur NL

Team FUNbassadeur NL is een samenstelling van (oud-)topsporters die zich inzetten voor sportplezier. Zij zijn als het ware ambassadeur van sportplezier, ofwel FUNbassadeur.

Captains Ginger de Weert en Kevin Heijstek zijn het gezicht ter promotie en bewustwording van het belang van sportplezier. Het team zal versterkt gaan worden met een tweetal oud-internationals. Op zaterdag 4 maart 2017 zal - als kick-off van de Week van het Sportplezier - bekend worden gemaakt wie dit zijn.

Club FUNbassadeur

Ook binnen uw eigen vereniging kunt u aan de slag met een FUNbassadeur. Deze vrijwilliger zal zich binnen de vereniging inzetten voor sportplezier en sportiviteit. Denk hierbij aan het organiseren van een ontbijt voor jeugdleden voorafgaand aan een wedstrijd of een ouder bijeenkomst.

De FUNbassadeur zal actief worden ondersteund door de KNBSB. Zo ontvangt de FUNbassadeur na aanmelding een goodiebag, worden er speciaal voor de FUNbassadeurs interessante workshops georganiseerd op leuke plekken (bijvoorbeeld bij internationale toernooien) en ontvangen ze nieuwsbrieven met tips, tricks en best-practises.

Wilt u FUNbassadeur worden of heeft u een FUNbassadeur binnen uw vereniging geworven? Laat hem/haar dan het online aanmeldingsformulier invullen en dan gaan we samen sportplezier centraal stellen. Wij zien de inschrijvingen met plezier tegemoet!

Team Respect the Game - KNBSB

Online aanmeldformulier FUNbassadeur