FUNclub

FUNclub van het Jaar

Loop jij elke week met een big smile op de vereniging? En organiseren ze bij jou op de vereniging de leukste activiteiten? Kortom, is jouw vereniging de leukste club van Nederland? Doe dan mee met de actie FUNclub van het Jaar en maak kans op 25 kaarten voor het World Port Tournament 2017 (1 juli t/m 9 juli 2017).

Met de nominatie FUNclub van het Jaar wil de KNBSB verenigingen stimuleren zich in te zetten voor (het vergroten van het) sportplezier binnen de vereniging. Verenigingen kunnen dingen naar de titel FUNclub van het Jaar door middel van het maken van een (ludieke) video van 2 tot 4 minuten. Laat op een leuke manier in de video zien hoeveel sportplezier er bij jouw vereniging is. 

Wil je deelnemen?

Upload de video op één van de social media kanalen van jouw eigen vereniging. Voeg in ieder geval toe de hashtag #FUNclub en mail de betreffende link naar communicatie@knbsb.nl

Stuur de link door vóór 12 juni en maak kans op 25 kaarten voor het World Port Tournament 2017. De winnaar zal woensdag 14 juni bekend worden gemaakt. 

Inzendingen 2016

Radboud Rangers
Saints Rotterdam
Kickers
Parkstad (Winnaar 2016)

Video: Winnaar FUNclub van het jaar 2016