Aanbod Zomerclinics

Wil jij buiten wedstrijden en toernooien om extra veel honkballen of softballen deze zomer? Lijkt het je ook tof om extra training te krijgen, zodat jij super veel plezier maakt en natuurlijk een betere speler wordt? Doe dan mee aan een clinic of kamp bij jou in de buurt! Bekijk hieronder het aanbod van clinics en kampen. Wil je jullie zomerclinic toevoegen aan dit rijtje? Mail dan naar communicatie@knbsb.nl en vergeet niet praktische informatie over de clinics te vermelden!

Flamingos Hitting Clinics

HCAW Summer School 2020
Op maandag 20, dinsdag 21 en woensdag 22 juli van 9 tot 14 uur organiseert HCAW een driedaags honkbal en softbal evenement in Bussum, de Summer School. Lees alles over de clinics!

HSV Zwijndrecht Honkbal Zomerkamp
Honkbal- en softbalvereniging Zwijndrecht houdt een tweedaags honkbalzomerkamp. Op woensdag 22 juli en donderdag 23 juli kunnen kinderen, geboren in de jaren 2006 tot en met 2014, twee dagen lang trainen op verschillende onderdelen van de honkbal- en softbalsport. Lees meer!

Try-Outs Nederlandse Honkbaldames
De honkbaldames van Team Kingdom of the Netherlands geven try-outs in het land! Op zaterdag 11 en 18 Juli zijn ze van 16:00 tot 18:00 te vinden bij HSV Houten Dragons. Aanmelden? Bekijk alle informatie. 

Summer Camp in Utrecht

Boys Fast Pitch U18 in Rijswijk

Future Star Summer camp. 20 en 21 Juli @ Twins Oosterhout.