Promobus

De Honkbal-Softbal Promobus van de KNBSB bestaat uit een gepimpte promobus met diverse (opblaasbare) honkbal/softbalactiviteiten. Leuk voor iedereen om actief met honkbal en softbal kennis te maken of zijn eigen honkbal- en softbalskills te testen. Fun staat voorop en alle coole onderdelen van onze sporten komen aan bod: gooien, mikken, slaan en rennen.

Maak promotie voor uw vereniging!

De Honkbal-Softbal Promobus is een ideaal middel om promotie te maken voor uw vereniging! Leuk om bijvoorbeeld een heel schoolplein of marktplein te kunnen vullen of maak een geweldige indruk op de bezoekers van uw evenement. De Promobus kan worden gehuurd door verenigingen, gemeenten en andere organisaties. De activiteiten en alle bijbehorende materialen worden uiteraard in de bus mee vervoerd

Kosten

Aan het huren van de Honkbal-Softbal Promobus met alle activiteiten zijn de volgende kosten verbonden.

  • KNBSB-vereniging: € 150,00 + € 100,00 borg
  • Externe organisatie: € 400,00 + € 250,00 borg

Praktische zaken

  1. U kunt de Honkbal-Softbal Promobus alleen in zijn geheel huren.
  2. U moet de Promobus zelf op het Bondsbureau van de KNBSB, Kelvinbaan 48 in Nieuwegein ophalen én terugbrengen. Ophalen en terugbrengen kan enkel tijdens kantoordagen (maandag tot en met vrijdag) en tijdens kantooruren (9.00 tot en met 17.00 uur) plaatsvinden.
  3. De Promobus kan alleen worden opgehaald/teruggebracht door iemand die 18 jaar of ouder is, die tenminste beschikt over rijbewijs B én die als bondslid bij de KNBSB staat geregistreerd (dit in verband met de verzekering).
  4. Bij het ophalen van de Promobus krijgt u deze met een volle tank mee. Bij het terugbrengen moet u de Promobus met een volle tank (afgetankt) weer bij ons inleveren.
  5. Voor het opbouwen en opruimen van de activiteiten hebben wij een handleiding beschikbaar. Er komt dus geen instructeur vanuit de KNBSB mee. Aan de hand van de handleiding kunt u de activiteiten eenvoudig zelf opzetten en afbreken. Download de handleiding voor huurders
  6. Na afloop van de gebruiksperiode wordt de Promobus en het materiaal op (nieuwe) beschadigingen gecontroleerd. Ook wordt gecontroleerd of het materiaal netjes is opgeruimd en de Promobus schoon is (zonder bekertjes, flesjes, etensresten, etc). Als bij de controle een (nieuwe) beschadiging of andere onvolkomenheid wordt geconstateerd, dan wordt de schade bij de huurder verrekend met de borg dan wel in rekening gebracht.

Inhoud

De Honkbal-Softbal Promobus bevat de volgende activiteiten:

 

Gooien

Test hoe hard deelnemers kunnen gooien. Deze attractie is een grote trekpleister. Ons advies is om deze luchtkussen altijd op te zetten! (Zachte ballen en speedgun inbegrepen)

Afmetingen: 4,0 x 2,8 x 2,8 meter
Stroom: 1 aparte stroomgroep (16A/220V) voor aansluiting 1 blower

Mikken

Laat deelnemers ervaren hoe moeilijk het is om gericht te gooien. Maak er eventueel een spel van met verschillende prijzen bij verschillende gaten. (Zachte ballen inbegrepen)

Afmetingen: 4,0 x 4,0 x 2,8 meter
Stroom: 1 aparte stroomgroep (16A/220V) voor aansluiting 1 blower

Slaan

Maak gebruik van de slagkooien om de deelnemers een bal te laten slaan vanaf een tee of een zijtoss. De twee slagkooien kunnen ook aan elkaar gekoppeld worden en transformeert daarmee tot één grote slagkooi. (Tee, zachte ballen en zachte knuppels inbegrepen)

Afmetingen: 12,0 x 5 x 5 meter per slagtunnel
Stroom: 1 aparte stroomgroep (16A/220V) voor aansluiting 2 blowers

Honklopen

Meet de tijd van deelnemers tussen een tweetal honken. (Meetapparatuur inbegrepen)

Afmetingen: c.a. 27,5 meter met ruimte voor uitloop
Stroom: 1 combi-stroomgroep (16A/220V)

Skydancers

Twee zeer beweeglijke skydancers zijn beschikbaar om aandacht voor uw evenement te trekken

Afmetingen: c.a. 7 meter hoog
Stroom: 1 combi-stroomgroep (16A/220V)

Promotie - Promobus KNBSB

Honkbal-Softbal Promotiebus reserveren

Als u de Honkbal-Softbal Promobus wilt reserveren, dan kunt u een verzoek indienen door het aanvraagformulier hieronder in te vullen. Vervolgens bekijken wij of de Promobus nog beschikbaar is op de door u aangevraagde datum en treden we daarover met u in contact. Indien beschikbaar ontvangt u een e-mail van ons met een link naar onze webshop waarmee u de huur en borg voor de Promobus kunt afrekenen. Pas op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen, is uw reservering definitief. De betaalde borg krijgt u na het terugbrengen van de Promobus teruggestort op de rekening waarvan wij de oorspronkelijke betaling hebben ontvangen.

Algemene voorwaarden

Lees de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op deze topattractie. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@knbsb.nl.

Aanvragen promobus

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*