home » verenigingen » respect the game » funbassadeur » aanmeldformulier funbassadeur

Beste aankomende FUNbassadeur,

leuk dat u zich wilt aanmelden. Sportplezier is een belangrijk onderdeel binnen de vereniging voor zowel (jeugd)leden, ouders en coaches. Sportplezier draagt namelijk bij aan de mate waarop (jeugd)leden willen komen trainen en spelen. Maar ook aan de mate hoe graag ouders bij de wedstrijden komen kijken. Of hoeveel de coaches zich voor teams willen inzetten en wat vrijwilligers voor de vereniging willen doen. 

Kortom, sportplezier vormt de kern van de vereniging. En u als FUNbassadeur kunt daar een rol in spelen. Door u aan te melden komt u bij ons in de administratie en kunnen wij u actief ondersteunen met tips en tricks voor leuke activiteiten binnen de vereniging. Tevens wordt u als FUNbassadeur uitgenodigd voor workshops op leuke locaties, bijvoorbeeld tijdens grote internationale toernooien. Ook ontvangt u van ons een goodiebag met daarin een T-shirt, kleine gadgets en brochures.

Wij zien uw inschrijving met plezier tegemoet!

Team Respect the Game - KNBSB

Wat is uw relatie met de vereniging?

U ontvangt van ons een FUNbassadeur hoodie. Wat is uw shirtmaat?

Naar welk e-mailadres kunnen wij meer informatie en de nieuwsbrief toesturen?

In het geval wij u niet per mail kunnen bereiken

Na uw inschrijving ontvangt u van ons een goodiebag. Deze willen we graag naar uw eigen woonadres toesturen. Als we het naar de vereniging sturen is er een kans dat het niet (direct) bij u aan komt.

Mogen wij uw adres noteren?

KNBSB NOC*NSF
Twitter YouTube Facebook