Speelkalenders

Op deze pagina vindt u alle speelkalenders die in 2021 worden gebruikt voor de competities van het Honkbal, Softbal en Beeball. Er ontbreken nog een aantal speelkalenders. Deze worden op een later moment gepubliceerd. Deze worden momenteel nog vastgesteld in overleg met de doelgroep. 

Vanwege COVID-19 kunnen er regelmatig wijzigingen plaatsvinden in de speelkalenders. Daarom kiezen we er voor om de huidige speelkalenders nog niet te vervangen door nieuwere versies tot het moment dat we de definitieve speelkalenders hebben vastgesteld. Voor de topcompetities vinden er regelmatig overleggen plaats waar de bestuurders van de verenigingen worden geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen.

Laatste update:  29-01-2021

Vragen


Vragen over de speelkalenders kunnen aan de afdeling Competitiezaken worden doorgegeven. Dit kan via een e-mail aan: competitie@knbsb.nl.

 

Planning competitiezaken 2021


De afdeling Competitiezaken is bezig met het opstellen van een jaarplanning voor de diverse competities, onder andere over het digitaal inschrijven van uw teams in de vrije inschrijving competities (jeugd en senioren) en het maken van de competitieprogramma's. De jaarplanning wordt hier zo speodig mogelijk gepubliceerd.