Teamformulier

Hoofdklasse en Golden League: Eenmalig inleveren teamformulier

Voor de teams spelend in de Honkbal Hoofdklasse en Fastpitch Softbal Dames Hoofdklasse geldt de verplichting om voorafgaand aan het seizoen eenmalig een Teamformulier in te leveren ten behoeve van de inrichting van de Play-by-Play. De KNBSB stelt hiervoor een standaard Teamformulier ter beschikking (zie onderaan). Dit formulier moet uiterlijk 7 x 24 uur voor de aanvang van de eerste competitiewedstrijd bij Competitiezaken zijn aangeleverd (competitie@knbsb.nl).

Op het Teamformulier kunt u de gegevens van 40 spelers noteren. Daarnaast kunt u de gegevens van de stafleden van uw team doorgeven. Wij verzoeken u ook echt zoveel mogelijk spelers op te geven (bijvoorbeeld de Junioren die wellicht in de loop van het seizoen als invaller worden gebruikt), zodat tijdens het seizoen zo min mogelijk tussentijdse toevoegingen hoeven te worden gedaan.

Basisversie Teamformulier

De basisversie van het Teamformulier is hier te downloaden: Teamformulier
Het ingevulde Teamformulier kunt u e-mailen naar competitie@knbsb.nl.

Toevoegen speler tijdens seizoen

Uiteraard blijft het wel mogelijk tijdens het seizoen nog een speler aan uw team toe te voegen (met inachtneming van de reglementaire bepalingen in hoofdstuk 4 van het Reglement van Wedstrijden Verenigingssport). U hoeft daarvoor geen nieuwe versie van het Teamformulier aan te leveren. Uiterlijk de dag voorafgaande aan de wedstrijd vóór 22.00 uur dient u een e-mail te sturen naar stuurgroep.scorers@knbsb.nl (met cc naar competitie@knbsb.nl) waarin alle gegevens van de betreffende speler zoals gevraagd op het Teamformulier (onder andere achternaam, voornaam, geboortedatum, bondslidnummer en rugnummer) zijn genoteerd.

Geen actueel Teamformulier meer bijhouden

Er is verder geen verplichting meer gedurende het seizoen een actueel Teamformulier bij het Bondsbureau aan te houden. U hoeft dus geen nieuwe versie naar het Bondsbureau te sturen.