Teamformulier Hoofdklasse

Hoofdklasse-teams: Inleveren Teamformulier

Voor aanvang van een seizoen is het voor teams spelend in de Honkbal Hoofdklasse en Fastpitch Softbal Dames Hoofdklasse verplicht om éénmalig een Teamformulier in te leveren ten behoeve van de inrichting van de Play-by-Play. De KNBSB stelt hiervoor een standaard Teamformulier ter beschikking (zie onderaan). Dit formulier moet uiterlijk 7 x 24 uur voor de aanvang van de eerste competitiewedstrijd bij de afdeling Competitiezaken zijn aangeleverd (competitie@knbsb.nl). 

Op het Teamformulier kunt u de gegevens van 40 spelers noteren. Daarnaast kunt u de gegevens van de stafleden van uw team doorgeven. Wij verzoeken u ook echt zoveel mogelijk spelers op te geven (bijvoorbeeld de U21-spelers die wellicht in de loop van het seizoen als invaller worden ingezet), zodat tijdens het seizoen zo min mogelijk tussentijdse toevoegingen hoeven te worden gedaan.

 

Basisversie Teamformulier

De basisversie van het Teamformulier is hier te downloaden: Teamformulier.
Het ingevulde Teamformulier kunt u e-mailen naar competitie@knbsb.nl.

 

Toevoegen speler tijdens seizoen

Uiteraard blijft het mogelijk tijdens het seizoen nog een speler aan uw team toe te voegen (met inachtneming van de reglementaire bepalingen in hoofdstuk 4 van het Reglement van Wedstrijden Verenigingssport). U hoeft daarvoor geen nieuwe versie van het Teamformulier aan te leveren. Uiterlijk de dag voorafgaande aan de wedstrijd vóór 22.00 uur dient u een e-mail te sturen naar stuurgroep.scorers@knbsb.nl (met cc naar competitie@knbsb.nl) waarin alle gegevens van de betreffende speler zoals gevraagd op het Teamformulier (onder andere achternaam, voornaam, geboortedatum, bondslidnummer en rugnummer) zijn genoteerd.

 

Geen actueel Teamformulier meer bijhouden

Er is verder geen verplichting meer gedurende het seizoen een actueel Teamformulier bij de afdeling Competitiezaken aan te houden. U hoeft dus geen nieuwe versie naar Competitiezaken te sturen.