Contactgegevens van clubbestuurders

 

Om de video op groter scherm te bekijken: klik op "YouTube", linksonder in de speler.

 

Tot voor kort waren de contactgegevens van verenigingsfunctionarissen zoals bestuursleden en wedstrijdsecretarissen van alle honkbal- en softbalverenigingen via de KNBSB-website te achterhalen. Vanwege de privacywetgeving (AVG)mogen wij deze gegevens niet langer openbaar maken. Voortaan wordt alleen het algemene adres van de vereniging, zoals door de vereniging geregistreerd in Sportlink, nog getoond.

De contactgegevens van de verenigingsfunctionarissen van alle honkbal- en softbalverenigingen zijn nog wel te achterhalen in het Adresboek in Sportlink Club. Daarmee zijn de contactgegevens afgeschermd en alleen nog te raadplegen door verenigingsfunctionarissen met inloggegevens van Sportlink Club. Klik hier voor de handleiding hoe de contactgegevens op te zoeken.

Tip: Selecteer in de zoekbalk bij ‘Cluster’ de optie van het liggende streepje (-). Er wordt dan namelijk over alle clusters heen gezocht. Typ bij ‘Vereniging’ de naam van de vereniging en u vindt de contactgegevens van de verenigingsfunctionarissen van de betreffende vereniging.

Contactgegevens
Via het Adresboek in Sportlink Club kunnen de contactgegevens worden opgezocht van Verenigingen, Verenigingsfunctionarissen en Accommodaties. De contactgegevens van Bondsorganen en Officials worden niet getoond. De contactgegevens van bondsofficials zoals bondsscheidsrechters en bondsscorers zijn nog wel inzichtelijk via de KNBSB-site. De officials hebben hiervoor toestemming gegeven. Deze contactgegevens mogen alleen worden gebruikt om een official tijdig te kunnen afbellen in geval van de afgelasting van een wedstrijd.

Het wel of niet vindbaar zijn van een verenigingsfunctionaris in Sportlink Club kan door de vereniging zelf worden ingesteld. Klik hier voor de handleiding hoe het publiceren van functies in het Adresboek in te stellen.