De Wij-wereld van de KNBSB

De KNBSB is zich ervan bewust dat bedrijven eigen doelstellingen hebben met de daaraan gekoppelde wensen en prioriteiten. Dat is dan ook gelijk onze eerste vraag als we met mogelijke partners praten: 'Wat is de doelstelling van uw organisatie?'. We willen niets van u hebben of krijgen. Nee, we vragen ons af hoe wij kunnen bijdragen aan de doelstelling van uw bedrijf!

Natuurlijk willen we inkomsten genereren voor de KNBSB, zodat honkbal en softbal deel kunnen blijven uitmaken van de wereldtop. Maar als we door die mondiale toppositie kunnen bijdragen aan doelstellingen binnen uw organisatie, dan bent u geen sponsor en zijn wij geen ontvangende partij. Dan zijn we partners die investeren in het beste resultaat voor onze sporten en voor uw bedrijf!

Klik op onderstaande afbeelding om onze marketing propositie bekijken en een goed beeld te krijgen van de mogelijkheden die wij als bond bieden. Overigens nog steeds in het besef dat bij een kennismakingsgesprek de eerste vraag altijd zal zijn: Wat is de doelstelling van uw organisatie?

Wilt u ons vertellen wat uw wensen en prioriteiten zijn, zodat wij het beste partnerschap kunnen laten zien? Neem contact met ons op via e-mail.