Partner worden?

De KNBSB is zich ervan bewust dat bedrijven eigen doelstellingen hebben met de daaraan gekoppelde wensen en prioriteiten. Dat is dan ook gelijk onze eerste vraag als we met mogelijke partners praten: 'Wat is de doelstelling van uw organisatie?'. We willen niets van u hebben of krijgen. Nee, we vragen ons af hoe wij kunnen bijdragen aan de doelstelling van uw bedrijf!

Natuurlijk willen we inkomsten genereren voor de KNBSB, zodat Team Kingdom of the Netherlands zowel in het honkbal als in het softbal deel kunnen blijven uitmaken van de wereldtop. Maar als we door die mondiale toppositie kunnen bijdragen aan doelstellingen binnen uw organisatie, dan bent u geen sponsor en zijn wij geen ontvangende partij. Dan zijn we partners die investeren in het beste resultaat voor onze sporten en voor uw bedrijf!

Wij hebben het 2020 Partnership, waarmee u zich voor twee jaar aan de Olympische ambitie van onze honkballers en softbalsters verbindt, maar kunnen ook een groter op maat gemaakt pakket aanbieden. Heeft u interesse in een Partnership met Team Kingdom of the Netherlands en de KNBSB? Neem dan contact op met Commercieel Manager Berry van Driel via e-mail.