Sportlink en KNBSB- competitie app

Met het basispakket van Sportlink Club kunnen honkbal- en softbalverenigingen op eenvoudige wijze hun ledenadministratie en deelname aan competities organiseren. Onderstaand vind je (de links naar) alle informatie die relevant is voor de bestuurders en vrijwilligers om optimaal gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van Sportlink Club.
 
En Sportlink kan nog meer. Tegen betaling kunnen verenigingen extra pakketten afsluiten voor bijvoorbeeld de boekhouding, website of organiseren van toernooien. daarover meer op de Sportlink website.
 
Hieronder staan veel belangrijke links, maar heb je vragen waar je het antwoord niet op vindt? Neem dan contact op met de helpdesk van Sportlink: https://www.sportlink.nl/contact/

Sportlink Club algemene informatie

Met het basispakket van Sportlink Club kunnen verenigingen op eenvoudige wijze hun ledenadministratie en deelname aan competities organiseren. Alle informatie voor het opstarten en gebruik van Sportlink Club, vind je in de heldere handleidingen via onderstaande links.

Teams en wedstrijden

Als vereniging organiseer je voor alle teams de deelname aan de verschillende competities. Onderstaand alle links naar informatie voor de wedstrijdsecretaris die nodig is om op een goede manier deze competities te kunnen organiseren.

KNBSB - competitie app en Digitaal Wedstrijd Formulier (DWF)

Ben je een honkballer, softbalster, coach of een trouwe fan en wil je op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen? Download dan de KNBSB Competitie-app en volg je favoriete speler(s), team(s) of vereniging(en) en bekijk alle programma's, uitslagen en standen. Met de app blijf je eenvoudig op de hoogte van alle updates rondom je eigen team en mis je niks van andere favoriete teams en spelers. Zo wordt direct na een wedstrijd worden de uitslag door de scheidsrechter in de app wordt vastgelegd. Of je nou speler/speelster, coach, wel of geen lid bent van een honkbal- en softbalvereniging, het maakt niet uit. De app is er voor iedereen die van honkbal en softbal houdt. Download nu de KNBSB Competitie-app!
 

De afdeling Competitiezaken en verenigingen maken voor de wedstrijdadministratie gebruik van het DWF. Het DWF werkt via de KNBSB Competitie-app op een smartphone of tablet.