Materiaalverhuur

Op dit moment zijn onderstaande materialen beschikbaar voor verhuur aan verenigingen. Middels het formulier rechts kunnen één of meer onderdelen worden gereserveerd. Indien er materiaal voor dezelfde periode wordt gereserveerd kan dit in hetzelfde formulier. Indien er voor verschillende tijden wordt gereserveerd zal dit in een ander formulier moeten worden gedaan.

De huurbedragen inclusief de borg dienen contant te worden afgerekend op het moment van ophalen op het bondsbureau. De borg krijgt de huurder weer terug na retourneren van het materiaal. Meer informatie over het materiaal kan opgevraagd worden via sportontwikkeling@knbsb.nl

 

  Artikel   Huur per week   Borg  Voorraad 
BeeBall mascotte (niet in Corona tijd)  €25  €100  2
Handschoenen tas (30 handschoenen)  €25  €100  2
BeeBall tas 
  (25 handschoenen, 2 knuppels, 20 ballen, 4 honken, 1 statief)
 €25  €100  2


Slagtunnel huren
Stichting Extra Innings heeft een slagtunnel in de verhuur die voor promotionele en wervende activiteiten ingezet kan worden door verenigingen. Meer informatie is te vinden op hun website http://www.extrainnings.nl/ledenwerving/.

Ook het huren van de welbekende Promobus inclusief materialen, die in het verleden door de KNBSB werd verhuurd, kan voortaan via de website van Extra Innings, zie http://www.extrainnings.nl/ledenwerving/.

Bestelformulier materiaal

Middels onderstaand formulier kunt u materiaal bestellen

*
*
*
*
*
*
*