Bijeenkomst nieuwe bestuurders

Tijdens deze bijeenkomst informeren wij nieuwe bestuurders over de producten en diensten van de KNBSB en kun je kennismaken met de accountmanager van jouw vereniging en collega-bestuurders. Je krijgt de gelegenheid om onder andere vragen te stellen over de structuur en werkwijze van de KNBSB en de rol van de accountmanagers. 

Het besturen van een vereniging is een mooie, maar soms ook lastige taak. Voor de leden van de vereniging ben je het aanspreekpunt wat betreft sturing, leiding en antwoorden. In een tijd waarin er door steeds meer instanties een beroep wordt gedaan op de honkbal- en softbalvereniging wordt de rol van de bestuurder steeds belangrijker.

Informatievoorziening
Het besturen van een vereniging begint steeds meer te lijken op het runnen van een bedrijf. Om het runnen van jullie vereniging gemakkelijker te maken zijn er tal van producten en diensten die aan verenigingen worden aangeboden door verschillende partijen. Wij geven een korte toelichting geven op wat er allemaal beschikbaar is voor de vereniging en waar  deze producten of diensten het beste voor kunnen worden ingezet.

De bijeenkomst nieuwe bestuurders vindt jaarlijk in het voorjaar plaats, voorafgaand aan het nieuwe seizoen.
Klik hier voor de presentatie van de bijeenkomst in 2023.

Roy Vink
Corinne van de Griendt